Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hasret Gideriyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İlişkiniz olsun ya da olmasın, tüm olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın. Duygularınızın sizi biraz olsun yanıltma ihtimali bulunuyor.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın. Tek başınıza hareket edecek olursanız, zorluk ve sıkıntı yaşanabilir. Üstesinden gelebileceğiniz sorumluluklarla yönelin.

Maddiyatla ilgili konularda daha sert etkiler alıyorsunuz. Harcamalar açısından daha kontrollü olmanız gerekmekte. Abartılı davranırsanız, sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetlerinize önem verilmediğini düşünebilirsiniz. Bunun kırıcı etkisini yaşamak yerine kendinizi öğrenmeye, araştırmaya adayın. Bir özeleştiri yapmanız gerekebilir; bir şeyleri sorgulamadan önce kendinizden yola çıkarak çözüm bulmanız daha sağlıklı olabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınız derinleşebilir ve içsel dünyanızda derin bir analiz içine girebilirsiniz. Kararlarınızı daha sağlam temellere oturtmak için içsel yolculuklar yapabilirsiniz. Ancak bu arada fazla kendinizi yormamaya özen gösterin, dinlenmeyi de ihmal etmeyin. İlişkilerinizde derinlik arayışınızı sevdiklerinizle paylaşmak size destek olacaktır.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden uzakta yaşayan Akrep burcuysan, aileni görüntülü arayarak hasret gidermek isteyeceksin. Onları çok özlediğini fark edeceksin. İşlerini zamanında halletmemen yöneticilerinde aranda birtakım gerginlikler yaşanmasına neden olabilir. Bu konuda daha dikkatli olmalısın!

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı projeleriniz veya hobilerinizle ilgili derinlemesine düşünme fırsatınız olabilir. Bunlarla neler yapacağınız ve kazanacağınız konusuna biraz daha eğilmelisiniz. Romantik ilişkilerde duygusal bir derinlik yaşamak, ilişkilerinizi daha anlamlı hale getirebilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar çıkabilir. Siz olayları idrak etmeye başlayabilirsiniz. Bu durumları kabul etmek sizi olgunlaştırabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha keyifli. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın belli alanlarında kaybetmeyi öğreneceğiniz bir gün olabilir, aşırı risk almaktan kaçının. Gerginlikten uzak durun.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelişmelere yüzeysel baktığınızda her şeyin olumlu olduğunu fark edebilirsiniz ancak içten içe sizi huzursuz eden bazı şeyler de yok değil. Özellikle ikili ilişkilerde biraz daha anlaşılabilir olmanın yollarını aramalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, herhangi bir adımı atmadan önce bilinçli olmanız gerektiğini de unutmayın.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün zihniniz ve kalbiniz yeni fikirlere, vizyonlara ve olasılıklara açık. Hayatınıza yeni bir enerji katmak için, artık ihtiyacınız olmayan şeyleri bırakmaya hazırsınız. Bu süreç, başkaları ve ilişkiler hakkında sağlıksız beklentilerinizi geride bırakmanızı sağlayabilir. Kendinizi zorlukoşullardan biraz uzaklaştırmak, size daha fazla spontane olma ve eğlenme özgürlüğü verebilir. Hayatınıza yeni birilerini almak, kalıpların dışında düşünmek için bir fırsat olabilir. Bugün, aşk ve arkadaşlık konularında hoş sürprizler yaşanabilir. Hayatınızdaki olaylar ve duygular, kendinizi sınırladığınız yerleri anlamanıza yardımcı olabilir ve bu farkındalık sizi özgürleştirebilir. Kendinizi daha derinlemesine keşfetmek için güzel bir zaman dilimindesiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusallığınızın üst seviyelere çıktığı ve hislerinizin kuvvetli olduğu bir gün. Sağlık sorunlarınızla alakalı pozitif gelişmeler olabilir. Maddi anlamda beklemediğiniz destekler görebilirsiniz. İnancınızı kaybetmeyin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık konularında ani sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilim içine girebilir ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Fakat sakin ve sabırlı davranmayı başaracak, sevdiğinize karşı sıcak ve ilgili davranacaksınız. Uyanık olmalı, hareket ve düşüncelerinizde mantıklı olmaya özen göstermelisiniz. Elbette, pek farkında olmadığınız alışkanlıklar ve geçmiş koşullara bağımlı kalmanız nedeniyle olumsuzluklar baş gösterecektir. Günlük işlerinizde bahsedilen konularda dikkatli olmalısınız. Bu durum düzelecek ve size imkanlar yaratacak.

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>