Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çatışmalara Dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınız karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İstenmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeye çalışın. Odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Karmaşık etkiler alacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjinizi doğru kullanmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Elinizden gelenin en iyisine odaklanmalısınız.

Maddi anlamda kendinizi biraz olsun baskı altında hissedebilirsiniz. Gelir ve gider arasındaki tüm sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışın. Etkin adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çeşitli insanlarla bir araya gelmek, önyargılarınızı kırıp yeni bilgiler öğrenmenizi sağlayabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha dikkatli ve bilinçli çalışacağınız bir süreçtesiniz ve çevrenizdeki insanları tanırken seçici olmanız önemlidir. Daha nitelikli ilerlemek istediğiniz konularda destekler bulmanız mümkün olabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu için iletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebilir ve karşınızdakilerle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bugün öğrenmek istediğiniz bir konuda araştırma yapmak veya bilgi edinmek için uygun bir zaman olabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmanız, iç huzurunuzu sağlayabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilir ve ilişkilerinizi daha derinleştirebilirsiniz. Umuyorum ki gününüz keyifli ve verimli geçer!

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Akrep burcuysan, baskın karakterin yüzünden partnerinle birtakım fikirsel çatışmalar yaşayabilirsin. Bazı konularda daha ılımlı olmak isteyeceksin. Partnerinle arana soğukluk girmesine izin vermeyeceksin. Birikim yapmak için kendine banka hesabı açmak isteyebilirsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çeşitli insanlarla bir araya gelmek, önyargılarınızı kırıp yeni bilgiler öğrenmenizi sağlayabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha dikkatli ve bilinçli çalışacağınız bir süreçtesiniz ve çevrenizdeki insanları tanırken seçici olmanız önemlidir. Daha nitelikli ilerlemek istediğiniz konularda destekler bulmanız mümkün olabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakış açısıyla bakabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle mali konularda gelir gider hesabınızı iyi yapmalı ve sizi zora sokacak harcamalara girmeden ihtiyaçlarınızı karşılamalısınız.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız bazı sorunların yeniden gündeme gelme ihtimali var. Olumsuzluklar üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalı ve hayatınızda yeniden düzen kurmanın yollarını aramalısınız. Nedenler üzerinde etkinlik göstermeyi başaracak ve sorunların çözümü konusunda adım adım ilerleyeceksiniz. Dengeleri tamamen çözüme kavuşturabileceğiniz bir gün.

29 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakında iş, kariyer ve arkadaşlıklarla ilgili konularda daha fazla netlik kazanacaksınız Sevgili Akrep. Son zamanlarda yaşadığınız belirsizlikler ve yön eksikliği dağılmaya başlıyor. İlerleyen süreçte, özellikle kariyerle ilgili konularda daha net adımlar atabileceksiniz. Nitekim bugün, iletişimlerde ve planlarda kafa karışıklıkları yaşanabilir. Bir durumu ya da kişiyi gerçekte olduğundan farklı görmüş olabilirsiniz ve bu durum şimdi açığa çıkabilir. İlişkilerinizde sınırlarla ilgili sorunlar yaşanabilir ve bu konuda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Şu anda kötü şeyleri görmezden gelmek kolay olabilir ancak bu yaklaşımın uzun vadede size zarar verebileceğini unutmayın.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi biraz hassas ve duygusal hissedebilirsiniz sevgili başaklar. Sevdiklerinizle vakit geçirebilir, geleceğinizle alakalı adımlar için ortak kararlar alabilirsiniz. Bugün tanışacağınız kişilerin ilerleyen dönemlerde hayatınıza olumlu etkileri olabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün fikir ve inanç konularında kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ayrıca seyahat, eğitim, yurt dışı konularında partnerinizle beraber karar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin

29 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, her şeyi boş vermiş gibi olan tavrınızdan kurtulmanızı bekliyor. Çabasının ve sevgisinin karşılığını görememek hayal kırıklıkları yaşamasına neden oluyor. Biraz emekle tüm sorunların üstesinden gelmeniz mümkün. Ailenizi mutlu etmek istiyorsanız, biraz daha fazla zaman ayırmalısınız. İş hayatında yenilikleri takip etmeniz başarılarınızın artmasına neden olacak. Para sıkıntıları yine gündemde! Sıkıntıları içinize atmayın, geçmiş ağrılarınız tekrarlayabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>