Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mutlusun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, odaklanma açısından ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Aktif yaklaşımlarınızla dikkat çekiyorsunuz. İlişkinize odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki anlamda biraz daha dengeli olmaya çalışın. Aktif yaklaşımlar ortaya koymak isterken hata yapmaktan da kaçınmalısınız. Sorunlar ve sıkıntılar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal koşullara uygunluk göstermeye çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Harcamalar konusunda abartıya kaçtığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda durağanlık bitiyor. İlişkileriniz güçlenip çalışmalarınız hızlanabilir, terfi veya zam gibi haberler alabilirsiniz. Belirsizliklerin toparlanmasıyla kendinize ve hayatınıza yenilikler katabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha empatik ve anlayışlı olabilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanlara destek olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda özgüvenli olmanız, karşınızdakilerle anlaşmanızı kolaylaştırabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Ufak tefek aksiliklere karşı sakin ve sabırlı olmanız önemli olacak. Sevgi ve anlayışla hareket ettiğinizde günün tadını çıkarabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Akrep burcuysan, partnerinin eğitim hayatıyla ilgili olumlu bir gelişme yaşayabilir. Bu karar karşısında çok mutlu olacaksın. Yakın çevren tarafından sevilen biri olmak hoşuna gidiyor. Uzun zamandır merak ettiğin bir konuyu araştırmak için bilgisayar başında yoğun mesai yapacaksın.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük akışınızı hızlandırabilirsiniz. Maddi konularda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir ve sağlık alanında iyileşme yaşanabilir. İş ve sağlık konularında daha dikkatli ve detaycı olmanızkazalarının önüne geçebilir. 

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi farklı konular meşgul edebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. İsteyerek sorumluluk alacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi ilerletmek isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Duygusal olarak hayalperest olabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanıza taktığınız ne varsa siz iç dünyanızda büyüttükçe daha da çözümsüz oluyor. Güven duygunuzun sarsılacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz, çözemiyorsanız vazgeçmesini bilin. Enerjinizi düşüren ne varsa bırakabildiğiniz zaman yeni kapıların açıldığını göreceksiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi bir hayli keyifsiz ve mutsuz hissedebilirsiniz. Yoğunluk içerisinde olduğunuz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Adım adım ilerlemeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygusal dünyanızda derinlemesine bir keşfe çıkma arzusu içinde olabilirsiniz. İçsel dünyanızla daha güçlü bir bağ kurmak ve duygularınızı daha iyi anlamak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Aile hayatınıza veya evinizle ilgili projelere odaklanmak, size huzur ve tatmin getirebilir. Gereksiz eşyalarınızdan veya size faydası olmayan düşüncelerden kurtulmak, zihninizi ferahlatabilir. Aynı zamanda, daha derin hisler ve arzular keşfetmek, kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir. Bugün, gözlem yeteneğiniz oldukça güçlü ve sezgileriniz sizi doğru yönde yönlendirebilir. Eğer bir şeyi veya durumu gizli tutmak gerektiğini hissediyorsanız, içgüdülerinize güvenmek yerinde olacaktır.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda hassas olduğunuz bu günlerde sezgilerinizin peşinden gitmelisiniz. Bugün ailenizden veya aile gibi gördüğünüz kişilerden maddi anlamda sizi feraha çıkaracak destekler görebilirsiniz. Geri çevirmeyin, pişman olmayacaksınız.

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün iş, kariyer hayatınızda egosal bazı çatışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk belki belli şeylerden ödün vermenizi gerektirebilir fakat emin olun kazandıklarınız daha fazla olacaktır. Korkularınızdan uzaklaşın. Birine bir hediye verin. Eğer bir arkadaşınız kendini kötü hissediyorsa, ona yardımcı olmaya çalışın. Kendinizle onur duyun ve istediklerinizi satın almaya çalışın. Bugün sizin için harika ve enerji dolu geçecek. Yaşam için gerekli fiziksel ve beyinsel enerjinin hepsine sahipsiniz. Parasal çalışmalarda başarılı olabilmek için sabırlı davranın. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>