Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Özenlisin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi bilir adımlar atmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Ortak nokta üzerinde buluşmanın her açıdan önemli olabileceğini aklınızda bulundurmalısınız.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Gücü tamamen elinizde bulundurma arzunuz var ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz. Odaklanmanız gereken bir gün.

Kaynakların yönetimi konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıktığınız sürece her şeyin daha da karmaşık ve zorlayıcı olabileceğini unutmayın. Gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve kariyerle ilgili konularda güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projelere adım atabilir vehayatınızda öne çıkabilirsiniz. Borsa, yatırım ve finansal alanlardaki becerileriniz değer kazanıyor.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, içsel huzurunuzu ve dengeyi korumak için daha fazla çaba harcamanız gerekebilir. Duygularınız biraz dalgalanabilir ve üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya, derin nefes almaya ve olumlu düşünceleri korumaya çalışın. İlişkilerinizde anlayışlı ve uyumlu olmak size yardımcı olacaktır. Ayrıca, evinizde güvenli bir alan yaratmak size huzur verebilir. Enerjinizi iyi yönlendirmek ve kendinize zaman ayırmak da önemli olacaktır. Unutmayın ki her şey geçicidir ve dengenizi sağlayarak daha iyi hissedebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uranüs, karşıt burcunda yavaşlıyor. Dış görünüşüne daha fazla özen göstermeye başlıyorsun. Gardırobunu yenilemek isteyebilirsin. Eğitim hayatı devam eden Akrep burcuysan, hocanın yönlendirmesiyle gelişimine katkı sağlayacak bir projede yer alabilirsin. Bu fırsatı kaçırmak istemeyeceksin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sizi manipüle eden, tahrik eden ilişkilerden sonra doğru frekansı yakalamış olmak içinizi rahatlatacaktır. Maddi ortaklıklar ve görüşmeler yapmak için uygun bir gündesiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün siz sorumlu kılan konular dikkat çekiyor. Aynı zamanda bu soğuklar içinde bazı bitişler sonlanmalar da gündeme gelebilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi konularda mutlu hissetseniz de maddi konularda motivasyonunuzu bir miktar eksik bulabilirsiniz. Bu süreç geçici olacak.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevresel koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Kendinizi net olarak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Aksi halde her şeyin daha da zorlayıcı olabileceğini unutmayın. Biraz zamana ve sabıra ihtiyacınız var.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaşlarınızla ve projelerinizle ilgilenmek için ideal bir gün. Üretken ve yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz. Geçmişe ait projelere olan ilginizi yeniden canlandırma olasılığınız yüksek. Bu dönemde, başkalarından destek almak ya da onlara destek olmak size büyük bir tatmin duygusu verebilir. Ayrıca daha içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Duygularınızı anlamak ve içsel ihtiyaçlarınızı keşfetmek için bu zamanı değerlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmak bu dönemde faydalı olacaktır.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün anlaşmazlıkların gündemde olduğu bir gün. Anlaşılmak için verdiğiniz mücadele yıpratıcı olabilir. Akışına bırakmayı öğrenmelisiniz. Aşırı lüks harcamalardan kaçının, paranızı riske atacak adımlar atmayın.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün iş, kariyer hayatınızda bazı krizsel durumlar olsa da finansal alanda destekleniyorsunuz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareketleriniz duygularınızın etkisinde. O yüzden karar verirken daha dikkatli davranmaya çalışın. Sevgilinizle aranızdaki iletişim harika ve bugünlerde birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. Geleceğe dair planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Asla ve asla karamsar olmayın. İşle ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. İyi düşünün ve duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeyin. Yapacağınız maddi yatırımlar kısa vadede çok olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Zamana ihtiyacınız var.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>