Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mutlusun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek isterken de hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Beklenmedik sorun ve sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken de elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var. Değişiklik gösteren koşullara mutlaka uygunluk göstermeye çalışmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz. Etkin yaklaşımlar ortaya koyma şansınız var. Daha kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer gördüğünüzü hissettiğiniz bir gün. İnsanların ilgisini çekiyor ve güçlü hissediyorsunuz. Gelecek planlarınızı düşündükçe motivasyonunuz artıyor. Adım atmadan önce iç sesinizi dinleyin. Güvendiğiniz kişilerle birlikte hareket edin, fikir alışverişi yapın.

3 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcundaki insanlar için duygularınızı daha derinlemesine keşfetme ve ifade etme vakti olabilir. İçsel dünyanızdaki dengesizlikleri ve korkuları anlamak için zaman ayırın. Aynı zamanda, gizli kalmış duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu konuda kendinize şefkatle yaklaşarak iletişim becerilerinizi geliştirmek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Uzun süredir üzerinde düşündüğünüz bir konuda netlik kazanabilir ve harekete geçebilirsiniz. Bugün, içsel dönüşüm ve büyüme için uygun bir gün olabilir. Sevgiyle kalın!

3 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden daha sahiplenici olduğun bir günden geçiyorsun. Yakın arkadaşından hiç beklemediğin bir konuyla ilgili telefon alabilir, sevinç gözyaşlarına boğulabilirsin. Ailen ile arandaki buzlar eriyor. Toprak burcunda Yeniay gerçekleşecek. Çocuğu olan bir Akrep burcuysan, aldığın kararlarla gurur duyacaksın.

3 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kredili işlemleriniz olabilir. Sorumluluklarınızın büyümesi ve borçlanmalar yaşamanız strese bağlı rahatsızlıklar doğurabilir. Sevdiklerinizden destek ve fikir almak, her şeyden önce manevi olarak rahatlamanızı sağlayacaktır.

3 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Ani değişimlere ayak uydurmaya çalışın. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aynı konu ya da planı defalarca kez düşünüp üstünden geçip mükemmeli yakalamaya çalışabilirsiniz. Sağlıklı bir gün.

3 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendiniz ve çevrenizdekiler için bir haksızlığa mahal vermekten çekinebilirsiniz. Bu dürtünüz yaşayabileceğiniz bazı sorunların büyük ölçüde önüne geçebilir. Sizde şüphe oluşturulmasından hoşlanmamak, ilişkilerinizdeki beklenti ve yaklaşımlarınızda belirleyici olacaktır.

3 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşlık veya projeye yeni bir bakış açısı getireceğinizi gösteriyor, sevgili Akrep. Yeni bir başlangıç ​​veya yeni bir yaklaşım zamanı! Neyse ki, yeni ve heyecan verici projeler için sabırsızlanıyorsunuz ve bu oldukça motive edici. Hayallerinize ve isteklerinize daha fazla dikkat etmeyi öğreniyorsunuz ve başkalarıyla bağlantınızı ve bu süreçte yaşam kalitenizi geliştirmek için iyi bir zaman. Yine de yeni başlangıçlarınızda acele etmemelisiniz. Kendinize göre bir tempo tutturmayı hedefleyin. Belirli ilişkilerden memnun değilseniz veya kendinizi sosyal hayatınızda eksik buluyorsanız sorumluluk alma ve değişiklikler yapma zamanıdır. Bugün ilerleyen saatlerde, kendinizi bitkin veya dengesizliklere karşı özellikle hassas hissediyorsanız, kendinize hem fiziksel hem de duygusal olarak nezaket ve yumuşaklıkla davranmayı önceliklendirin.

3 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltın rüyalar ve hayaller yoluyla sana mesajlar veriyor. Bu gece ya da dün gece gördüğün oluşabilir gerçekçi rüyalar var. Hayallerin iradeden daha güçlü, bu sebeple eğer rüyalarla ilgili bir mesaj alamıyorsan bol bol hayal kurmanı tavsiye ediyorum. Böylelikle hayatta güvenli bir şekilde yol alabilirsin çünkü hayaller gerçekleştirmek içindir.

3 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenizle, topluluk, derneklerden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantizm dolu bir gün. Ancak birlikte olduğunuz insana güvenmelisiniz. İşyerinde yaşanan pürüzleri gidermek elinizde. Sert olmamaya özen göstermeli, başka fikirlere de kulak vermelisiniz. Yeni ortaklıklara gireceğiniz bir dönemdesiniz. Kararlarınızda cesur olun. Zaman zaman kendinizi baskı altında hissediyor ve psikolojik olarak yoruluyorsunuz. Bu tip ortamlardan uzak durmaya çalışın. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız maddi yönden sizi zorda bırakabilir.

3 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>