Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çevreni Daha İyi Tanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda huzuru ve mutluluğu yakalamanız çok zor olmayacak. İstenmeyen ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturma şansına sahipsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Hedeflediklerinize ulaşma şansınız bir hayli fazla. Var olan sorunların ve sıkıntıların da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek harcamalar gerçekleştirmekten kaçınmanız gerekiyor. Dengeleri korumayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Sınırları zorlamamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızla alakalı bastırdığınız, görmezden geldiğiniz birçok konu bugün su yüzüne çıkabilir. Üstlerinizle olan fikir çatışmaları tetiklenebilir ve huzursuz bir ruh halinde olabilirsiniz. Öfkeli insanlardan uzak durun.

1 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, duygusal zekanızı kullanarak karşınızdaki insanlarla iletişim kurabilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesinde anlaşmazlıkları çözebilir ve ilişkilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Ayrıca, içsel huzur bulmak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Bu, size hem zihinsel hem de duygusal olarak denge sağlayacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde bugün başarılı olabilirsiniz. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak da size ilham verebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

1 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir yerden alman gereken para varsa, bugün alabilirsin. Çevrenin, art niyetli düşünen insanlarla sarılı olduğunu fark edebilirsin. Ufak tefek tartışmaların büyük krizlere dönüşmesini istemiyorsan dikkatli olmalısın. Herkesi aynı kefeye koymamanda fayda var.

1 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerle ilgili fikirlerinize odaklanabilirsiniz. Sorunlar her zaman olacaktır ancak sağlıklı ve tatmin edici çözümleri de her zaman bulabilmelisiniz. Anlık yaşamanın anlık mutluluklar getireceğini unutmayın. 

1 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün sizi öne çıkaran ve sorumlu kılan bazı gelişmeler olabilir. Aynı zamanda ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zarafet ve güzelliğinizle ilgi odağı olabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içerisinde sizi dedikodu ortamlarına almak isteyebilirler, uzak durmaya çalışın.

1 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin için önemli olan konuları ve insanları bırakmakla ilgili sorun yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Defalarca aynı noktaya dönmek yerine bu kez bunu çözmeye gerçekten odaklanmalısınız. Hayatınızda yeni bir şeylerin olması için bunlara yer açmaya dair çabalarınızın olması, ailenizde ve sosyal çevrenizdeki konuları da olumlu yönde etkileyebilir.

1 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün keyifli bir şekilde üretken olabilirsiniz ve daha güçlü bir amaç duygusu oluşur. İnsanlar size liderlik etmeniz için dönebilir veya siz bunu hedeflerinizi ve başarılarınızı kontrol etme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Özellikle bir ilişkiyi algılama şeklinizde bir değişim olabilir. İlişki ihtiyaçlarınızın anlamlı bir şekilde iç gözlemini ve incelemesini teşvik ediyor. Güven sorunları geçici olarak o kadar belirgin olmasa bile, içsel değişim ihtiyaçlarınızı keşfetmek size fayda sağlayabilir. Daha fazla kontrol sahibi hissetmek için ilişkilerinizi bir elden geçirmeye bile ihtiyacınız olabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

1 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

1 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün iş, kariyer hayatınızda kontrol dışı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Alacağınız bazı haberler sizi duygusal açıdan motive edecek. Eskiden yaşanmış olaylara fazlasıyla kafa yoruyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmedikçe mutlu olabilmeniz zor. Aile içinde karşınıza çıkabilecek bütün zorlukları aşabileceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için elinizden geleni yapmalısınız. Çaba sarf etmeden hiçbir şey kazanılmaz! Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı yoğunlaştıracak, çok daha güçlü ve kararlı bir tutum içine gireceksiniz. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

1 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>