Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sağlığını Korumalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda içten içe mutlu olmanızı sağlayacak enerjiler alıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişi ile ortak nokta üzerinde buluşmanız çok zor olmayacak. Birlikteliği olmayanlar içinde yeni heyecanlar söz konusu.

İş ve kariyer hayatınızda bugün mesleki sorumluluklarınıza odaklanmakta sorun yaşamayacaksınız. Etkili adımlar atabileceğiniz bir gün. Başarı basamaklarını teker teker çıkıyorsunuz.

Elinize geçen maddi fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın. Olur olmadık harcamalar konusunda daha tedbirli olmalısınız. Biraz tutumlu olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerde uyum sağlamak ve kendinizi geliştiremeyeceğiniz durumlardan kaçınmak önemli olacak. Retro döneminde net kararlar almalı ve geçmişteki olumsuz deneyimlerden uzak durmalısınız. İş ve ticari konularda şansınızı zorlamalı, dikkatli yazışmalar yapmalı ve güçlü bağlantılar kurmalısınız.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı açıkça ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmaya çalışın ve ani tepkiler vermekten kaçının. Kendinizi dinlendirmek ve sakinleşmek için zaman ayırın. İçsel denge ve dinginlik bulmak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler size yardımcı olabilir. Enerjinizi olumlu yönde kullanmak için sabırlı olun ve içsel gücünüzü keşfedin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığınla ilgili büyük sorunlara neden olmasını istemiyorsan, yoğunlaşan kaygılarını dindirmek için kullandığın ilaçlara dikkat et. Telefonunu ulu orta yerlerde bırakmamaya çalış. Zor durumda kalacağın aramalar gelebilir. Uranüs, karşıt burcunda geri gitmeye başlıyor. Düğün hazırlığı içinde olan bir Akrep burcuysan, düğün detaylarıyla ilgili yoğun araştırmalar yapabilirsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal kaynaklar ve ortaklaşa bütçelerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Miras veya ortaklı işler gibi derin konularda güçlü değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ayrıca, ailevi konulara yönelik yenilikçi çözümler bulabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili plan yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Sorumlu olduğunuz konuların bazılarını tamamlamak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sıkışıklıklar olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil gerçekten size iyi gelecek ve kendinizi verimli hissedeceksiniz. Sonuca değil sürecin vereceği zevke odaklanmak sizi hayatta gerçekten başarılı yapar.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Baskı altında hissettiğiniz, yorgun düştüğünüz bir haftanın sonuna geldiğinize göre artık siz de bazı şeylere son vermelisiniz. Bugün aklınıza estiği davranmak, üzerinde durmamak hayatınızı kolaylaştırabilir. Evinizde ya da dış ortamlarda bulunduğunuz süre zarfında ertelediğiniz işlerle ya da isteklerinizle ilgilenmek kafanızı dağıtmanıza yardımcı olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri, mevcut sorunları çözmek için derin bir anlayış kazanma fırsatı sunuyor. Yeni bir girişim başlatmak yerine, yarım kalmış işleri bitirmek, şüpheleri gidermek ve mevcut durumu değerlendirmek en iyisi olacaktır. İletişim, kişisel ilgi alanları ve bağlantılar konusunda bir değişim zamanı olabilir. Bu süreçte, aşırı kontrolcü olma eğilimlerinizi dengelemek ve iletişimlerinizi gözden geçirmek için önemli bir fırsat elde edebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizle birlikte hareket etmek güvende hissetmenize sebep oluyor. Bugün detaylı bir şekilde düşünerek gelecek planları yapabilir, kazancınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. İşbirliği yapmayı küçümsemeyin. İç sesinizi dinleyin. Sezgilerinizin peşinden gidin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenizle, topluluk, derneklerde yeni gelişmelere adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Dostlarınızın desteğini almalısınız. Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi bozmayın. Üzerinizde baskı hissetmeyin. En doğru kararı vermenizde yardımcı olacak her şeyi deneyin. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Ağız sağlığınız için tehlike demek, genel sağlığınız için de tehlike demektir. Bir diş bakımı yaptırmanızın zamanı geldi.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>