Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunlarınızı Çözüyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha tutarlı ve dengeli olmaya çalışın. Her şey karmaşıklık gösterecek olsa da buna hazırlıklı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atın.

Kaynakların yönetimi konusunda köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Olumsuzlukların ardı arkası kesilmiyor olsa da toparlanmaya odaklanın. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek isterken hata yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki ya da ailenizdeki kişilerin söylemlerine fazlaca takılabilirsiniz. Haklılık paylarının olabileceğini düşünmekle kendinizi zorla haksız çıkarmaya çalışmak arasında bir fark olduğunu hatırlamalısınız. Bugün kendinizle ve bireysel sorumluluklarınızla, isteklerinizle vakit geçirmek daha sağlıklı düşünebilmek ve hareket edebilmek noktasında sizi destekleyecektir.

1 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Önceliklerinizi belirlemek ve zamanınızı verimli bir şekilde kullanmak için plan yapın. Dışarıdan gelen olumsuzluklara karşı dirençli olmaya çalışın.

1 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Aslan burcuysanız, sevgilinizle yaşadığınız sorunlar nedeniyle kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Bugün sevgilinizden gelecek çiçeklerle çok mutlu olacaksınız. Sorunları halledip önünüze bakmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır aklınızda olan çantayı bugün satın alabilirsiniz. Elektronik eşyalarınızla ilgili yaşadığınız sıkıntıyı gidermek için okumalar yapabilirsiniz.

1 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki ya da ailenizdeki kişilerin söylemlerine fazlaca takılabilirsiniz. Haklılık paylarının olabileceğini düşünmekle kendinizi zorla haksız çıkarmaya çalışmak arasında bir fark olduğunu hatırlamalısınız. Bugün kendinizle ve bireysel sorumluluklarınızla, isteklerinizle vakit geçirmek daha sağlıklı düşünebilmek ve hareket edebilmek noktasında sizi destekleyecektir.

1 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa maddi konularda biraz dikkatli olmaya çalışmalı, gereğinden fazla beklentiye girmemelisiniz. Özellikle ortak sorumlulukların artabileceği koşullara karşı yeni çözümler bulmanızda fayda var. Eşin para durumunda yaşanan dalgalanmalar sizi zorlayabilir. Bir yandan da borçlarınızı düzene koymak için kaynak arayışına girebilirsiniz. Kendi birikimlerinizi kullanarak yeni bir anlaşma yapmaktan sakınmalısınız.

1 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda karar alabilir ya da uygulamaya geçebilirsiniz. Bu karar alma ya da uygulamaya geçme hali ile beraber bilgi de sizinle birlikte gelebilir.

1 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu sabahı kendine ayırman, kendi önceliklerine zaman yaratman çok iyi olabilir. Gün içerisinde kendi istek ve ihtiyaçlarına öncelik vermelisin. Keyifli ve sakin başlangıçlar, bütün günün nasıl geçeceğini senin için belirleyebilir. Kendine bir kıyak geçmelisin bugün.

1 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünkü geçişler bir gizemi ortaya çıkarmanıza veya bir meseleyi çözmenize yardımcı olur. Misyon ve amaç duygusu hakimdir. Gözlem ve strateji için iyi bir zaman. Kendinizle barışmak ve daha önce sizi hayal kırıklığına uğratan veya kafanızı karıştıran konular hakkında karar vermek bugün oldukça doğal görünüyor. Hayatınızdaki her şey açıkça ilerlemese de duygusal ve ruhsal gelişim için iyi bir zaman. Aynı zamanda projeleri değiştirme ve yeniden kurma çabalarınız uzun vadede önemli olabilir. Para kazanma arayışı ve fikirleri harekete geçirme konusunda kayda değer bir isteklilik hakkında heyecan verici bir konuşma veya düşünceler olabilir. Bununla birlikte, aynı zamanda doğru anı bekleyecek kadar sabırlısınız, bu da bir şeyi hazır olmadan önce zorlamak yerine plan yapmaktan memnun olduğunuz anlamına gelir.

1 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz olabilir; gerginlikler canınızı sıkmamalı.

1 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

1 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün seyahat, eğitim, iletişimde bazı aksiliklerle karşılaşsanızda sonuç güzel olacaktır. Şans sizinle. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok duygusal olduğunuz bir gündesiniz. Mümkün olduğu kadar insanlardan uzak durmaya çalışın. Aksi takdirde ciddi duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Evinizde olmasa bile tek başınıza bir şeyler yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Eski kitaplarla yeniden arkadaşlık kurmak sizin için güzel olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda ufak bir fikir çatışması yaşanabilir. Soğukkanlı olmaya çalışın. Maddi anlamda verimli bir dönemdesiniz. Gelirlerinizde bir artış var.

1 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>