Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şans Sizden Yana Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha dengeli olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Duygularınıza uygun adımlar atın.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gün. Süreci doğru yönetmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Finansal durumuzda zorluk yaşanabilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Toparlanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha idealist yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Kişisel düşüncelerinizin arkasında durmak isteyecek ve sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Olumsuzlukların son bulmasını sağlamanız gerekiyor. Daha dengeli olmalısınız.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kendinize zaman ayırmalı ve planlarınızı oluşturmalısınız. İçsel isteklerinizi göz önünde bulundurarak hareket etmek size daha iyi bir perspektif sağlayabilir.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işinizde birçok detayla uğraşacağınız için dikkatinizi kaybetmeniz size sorun çıkarabilir. Düşüncelerinizi toplayarak dalgınlığa izin vermemelisiniz. Bugün şans sizden yana! İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysanız, gün içerisinde katılacağınız davette tanışacağınız kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bir şeyleri zorladığınızı fark ettiğinizde artık bunu devam ettirmemeniz gerektiğini de anlayacaksınız. Kendinizi nasıl bir mutluluğun içinde hayal ediyorsanız ona göre bir adım atmalısınız.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel problemleriniz ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızı ve partnerinizi bu süreçte yanlış anlayabilirsiniz. İş tekliflerini değerlendirmek için uygun olmayabilir.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlara yardımcı olmak bugün sana kendini iyi hissettirebilir. Sevdiğin kişilere veya direkt olarak yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğün insanlara iyilikler yapmak sana farklı bakış açıları kazandırabilir. Çevrende daha çok hayrın dokunabilir bugün.

31 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün alma ve verme meseleleri doruğa çıkıyor; gün, kişisel ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı göz önünde bulundurarak hayatınızı tamamlamanızı hatırlatıyor. Bu aynı zamanda sizi mali durumunuzu veya bağımlılıklarınızı düzenlemeye motive eden açıklamaları ve farkındalıkları harekete geçirir. Artık görmezden gelemeyeceğiniz bir konuda duygularınızla bağlantı kurabilirsiniz! Takıntılarınız artık ön planda ve rahatsız edici bir şey varsa değişiklik yapmak isteyeceksiniz. Yakın bir ilişkide önemli bir finansal konu olabilir. Orta noktaya ulaşana dek elinizden geleni yapın. Bu kaotik ama yararlı bir süreç olabilir!

31 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, dostluklar kurmak istiyorsunuz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler ve kariyerde yükselişe geçme olasılığınız var. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan özleminizi az da olsa hafifletmek için kalabalıklara karışın. Eski dostları ziyaret edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmaya çalışın. Oturduğunuz yere yeni taşınan biri sizi çok etkiliyor olabilir. Ona açılmanın tam zamanı. Yıldızlar sizin şarkınızı söylüyor ve size büyük bir şans veriyor. Birkaç gün uzaklara gidip her şeyden ve herkesten uzak kalıp istediklerinizi yapma duygunuz ağır basmaya başladı. Yakında yolculuk var. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız hızlanıyor. Böbreklerinizi üşütmeyin.

31 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>