Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kariyerinize Yeni Bir Yön Vermek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranıza duvar örmüş durumdasınız. İlişkinizin daha da iyiye gitmesi için elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var.

Ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermenin yollarını aramanız gerekiyor. Adım adım ilerlemeyi başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Maddi olumsuzlukları geride bırakmanız gerekmekte. Rahat hareket etmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamanız her açıdan daha da iyi olmaya başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi iç dünyanızdaki dengeyi korumaya çalışmalısınız. Toparlanma açısından herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili aslan burcu çoktan beri istediğin, özlediğin, beklediğin kişi ya da kişilerle irtibat kuracaksın. Bu mesaj ya da gerçekten karşılaşma yoluyla güzel bir enerji elde edeceksin. Bugün güç sana geliyor bu sebeple bugünün şanslısı seni sayabiliriz. Ayrıca mucizevi bir olay oluyor ve çok güvenli bir şekilde yol alıyorsun. Bugün dişil enerjilere dikkat et anne ya da ailenin kadın büyükleri veyahut da toprak grubundan insanlarla güzel enerji alışverişleri yapacaksın. Senin için bolluk ve bereketle geçen bir gün olacak.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olumsuz düşüncelere yer yok. Sizde de çok iyi biliyorsun ki ne kadar güçlü olursanız da en küçük bir motivasyon eksikliğinde bocalıyorsunuz. Uzun zamandır memnun olmadığınız ancak boşta kalmamak adına çalıştığınız bir sektördeyseniz, bugün kariyerinize yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. Akşamüzeri arkadaşınızla buluşabilir ve birlikte sanatsal kültürel projeler geliştirebilirsiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda şansa değil emeğe öncelik vermelisiniz. Dikkatli, planlı ve nereye nasıl bir harcama yaptığınızı bilerek hareket ettiğinizde olası krizleri önleyebilirsiniz. Riskli yatırımlar ya da birikimlerinizi bozmakla ilgili düşüncelerinizi askıya almanızda fayda olabilir. Çevrenizdeki kişilerin bu konudaki desteği sizi rahatlatabilir ya da siz birilerini desteğinizle rahatlatabilirsiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizin duygularınızla uyum içinde olup olmadığını belirleyin. Bu ay için kişisel hedefler belirleyin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi vücuduna dikkat etmen gerekecek. Eğer yorgunsan dinlenmelisin. Bir şeyleri göz ardı etmemen gerekecek. Vücudunu biraz da olsa dinlemen iyi bir şey olabilir bugün. Kendine öncelik vermelisin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kararlı bir duruşa yardımcı olmuyor ama size bir hikayenin her iki tarafını da görme ve takdir etme yeteneği sunuyor. Barışı sağlamak artık ödüllendirici olabilir. Farklı yaklaşımlar ve yöntemler arasında gidip gelmek bazı zihinsel karışıklıklarına yol açabilir. Bir konu üzerinde ileri geri gidiyorsanız, o konu hakkında çok yoğun düşünmeye ara verin. Bir bakış açısı kazanmak için bir konudan biraz uzaklaşmanız gerekebilir. Aynı zamanda, bugünkü enerjileri, pratik işlerinize, öz değerinize ve uzun vadeli hedeflerinize, özellikle de profesyonel veya finansal hedeflerinize olan güveninizin artmasına ilham veriyor. Kısıtlayıcı koşullardan kurtulmanın tadını çıkarabilirsiniz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı sürekli denetim altında tutmakla yanlış yapıyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz düşünceler, gerilime sebep oluyor. Herkesin gıpta ile baktığı ölçülü davranışlarınızı biraz esnetmelisiniz. Biraz gevşemeyi deneyin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partnerinizle ilişkinizde sıkıntılı durumlar oluşabilir. İş hayatınızla ilgili ani ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde daha duyarlı olmaya çalışın. Sizin bu yaklaşımınız, onu da daha ılımlı davranmaya yönlendirecek. Aranızdaki iletişim sorununu bu sayede çözebilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili olarak daha kararlı ve kesin davranmanız gerekiyor. Pozitif davranışlarınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda bir süredir kötü giden talihiniz artık değişiyor. Beklediğiniz olumlu gelişmeler her an gerçekleşebilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslı olduğunuz bir gün

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 47" R
Ay
Boğa
25° 00' 25" R
Merkür
Başak
22° 08' 17" R
Venüs
Terazi
28° 45' 04" R
Mars
Yengeç
10° 01' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 56"
Satürn
Balık
14° 58' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 56"
Lilith
Terazi
09° 22' 50"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>