Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tavrını Net Gösteriyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınız doğrultusunda hareket etmekten kaçınmamalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her türlü yaklaşımdan kaçınmanız gerekiyor. Olayları biraz farklı değerlendirmeye başlayacaksınız. Etkinliğinizi korumanız gereken bir gün.

Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Etkin yaklaşımlar ortaya koyacaksınız ancak bunun da değişim gösterme ihtimali var.

Parasal sorunlarınızı ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olan ne ise, onu yerine getirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha özgür ve cesur hissedebilirsiniz. Saç bakımınız, cildiniz, kalp sağlığınız ve duygusal konular önceliğiniz olabilir. Kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak enerjinizi yenileyecektir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal bir dengeyi korumak için çaba gösterebilirsiniz. İletişimde yumuşak ve anlayışlı olmanız, ilişkilerinizde olumlu gelişmelere yol açabilir. Aynı zamanda, mantıklı düşünmeye ve hedeflerinize odaklanmaya çalışmalısınız. Karşılaştığınız sorunlara karşı sabırlı ve kararlı olmanız, başarıya giden yolculuğunuzu güçlendirecektir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde dedikodunun yapıldığını fark ediyorsun. Bu konuyu kendi başına çözmek yerine üstlerinden yardım isteyebilirsin. Artık kimseyi korumak istemeyeceksin. Akşam evde yalnız vakit geçirmek isteyebilirsin. Uzun zamandır ertelediğin dizeye bu akşam başlamak isteyeceksin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurduğunuz düzenin yerinden oynadığını düşünebilirsiniz. Maddi ve manevi riskler altındaysanız bunları ilgili kişilerle paylaşmalı ve önlem almalısınız. Görmezden gelerek, kendi haline bırakarak çözülmeyecek işler yüzünden kayıplar yaşamamaya dikkat edin. 

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay şahsi konuları daha fazla öne çıkarıyor. Ancak bir yandan da hazırlık aşamasında olan değişiklikler var.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinize yeniliği davet etmek isteyebilirsiniz. Ev veya ofis ortamınızda temizlik ve arınma çalışmaları gerçekleştirmek için uygun bir gün.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha idealist yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Kişisel düşüncelerinizin arkasında durmak isteyecek ve sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Olumsuzlukların son bulmasını sağlamanız gerekiyor. Daha dengeli olmalısınız.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda ve sağlık konularında motivasyonunuzun arttığını hissedebilirsiniz. İş projelerinizde ve günlük sorumluluklarınızda etkili ve kontrollü olabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirmek ya da yeni projelere başlamak için uygun bir zaman. Aynı zamanda, sosyal çevrenizle daha fazla etkileşim içinde olabilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Kardeşleriniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Zihinsel olarak sizi geliştiren aktivitelerle ilgilenmek bu dönemde size büyük keyif verebilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize bu kadar güvenmeniz çevreniz tarafından yanlış anlaşılıyor olabilir. Konuşup durmak yerine harekete geçtiğinizde daha güvenilir bir yapı sergileyebilirsiniz. Kendinize önce siz inanmalısınız.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün enerjiniz yüksek olarak güne başlıyorsunuz, sosyal çevrenizle ilgili şansınız açık olacak. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok duygusal olduğunuz bir gündesiniz. Mümkün olduğu kadar insanlardan uzak durmaya çalışın. Aksi takdirde ciddi duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Evinizde olmasa bile tek başınıza bir şeyler yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Eski kitaplarla yeniden arkadaşlık kurmak sizin için güzel olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda ufak bir fikir çatışması yaşanabilir. Soğukkanlı olmaya çalışın. Maddi anlamda verimli bir dönemdesiniz. Gelirlerinizde bir artış var.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>