Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Öğrenmeye Açıksın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ani gelişmeler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda mevcut olan sorunları çözme fırsatına sahipsiniz. Bilinçli ve dikkatli hareket ettiğiniz sürece, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşma ihtimaliniz düşük olacaktır.

İş ve kariyer alanında bugün, dengeleri sarsabilecek küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Mevcut durumunuza uygun stratejiler geliştirmeniz, sizin açınızdan faydalı olacaktır. Yoğun bir tempoda ilerliyorsunuz ve bu tempoya uyum sağlamak gerekmekte.

Bugün, finansal anlamda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları dikkatlice değerlendirdiğiniz takdirde, mali durumunuzun iyileşmesi olasıdır. Bilinçli ve dikkatli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neşeniz yokken varmış gibi davranmak en zorudur. Her zaman yüksek bir enerji ile her şeyi karşılama zorunluluğu içinde olduğunuz için bu size kolay gibi gelebilir. Ancak objektif düşündüğünüzde, dönüp kendinizden eksilenlere baktığınızda işlerin tam tersi olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi hapsetmeyin.

10 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal açıdan daha hassas olabilirsiniz. İçinizdeki coşkulu enerjiyi dengede tutmak için kendinize zaman ayırmak önemli olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilir, yapıcı adımlar atabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

10 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel olarak kendini gelişime adayacağın bir günden geçerken daha önce yapmadıklarına karşı ilgi ve isteğin çoğalıyor. Kültürel faaliyetlere yoğunlaşma arzun artarken, araştırmaların artacak. Evin ile ilgili konulara daha titiz yaklaştığın bir günden geçiyorsun, alışveriş listende alışılmışın dışına ihtiyaçlar eklenebilir.

10 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konulara ve finansal planlara odaklanabilir,değişikliği veya yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Gerçekçi hedefler belirleyip gereksiz durumları hayatınızdan çıkararak kazancınızı artırabilirsiniz. Sosyal ve duygusal ilişkilerde ise şanslı etkiler altındasınız.  

10 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Aşkta gelişmeler olabilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde kısmetli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda teklifler gündeme gelebilir.

10 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küslükleri bitirmek, affetmek ya da af dilemek için de verimli bir gün olacak. Hayatınıza dair bazı çelişkilerin bittiğini görmek sizi epey rahatlatabilir.

10 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Profesyonel hayatı özel alanlarınızdan ayrı tuttuğunuzda ikisinin birbirini etkilemesini önleyebilirsiniz. Bugün fiziksel ve mental açıdan kendinizi yenilemeli, iyi hissetmek için motive etmelisiniz. Bu konuda size seve seve yardımcı olacak kişilere karşı gardınızı düşürün.

10 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, güne oldukça çekingen bir ruh haliyle başlayabilirsiniz ancak gün oldukça dışa dönük ilerleyecek. Hobiler ve yaratıcı uğraşlara olan ilgi artabilir. Fikirlerinize olan güveniniz güçlü. İlerledikçe mali durumunuza yeni ve tazelenmiş bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz. Gelirinizi sosyal ağlarınız yoluyla artırabilirsiniz. Bu, yeni para kazanma fikirleri geliştirmenin veya mevcut kaynaklarınızı ve varlıklarınızı korumaya daha fazla dikkat etmenin zamanıdır. Pratik işlerinizi planlamak ve bunlarla ilgilenmek için oldukça güzel fırsatlarla karşılaşıyorsunuz.

10 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızı ve başkalarını etkileyen muhteşem değişiklikler yapın, ama megaloman olmaktan kaçının. Başkalarına yardım etmek için değişim yapabilme gücünüzü kullanmak sonuçta size yarar sağlar. Diğerleri üzerinde güç kullanmak ise daha sonra sorunlar yaratmaktadır.

10 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

10 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Büyük bir hızla gerçekleşen olaylar var. Seçenekleri çok dikkatli değerlendirmen gerekiyor. Bunun için de bol bol zamanın olmalı. Yaratıcı çözümler yolda merak etme. Bugünlerde âşık olabilirsin ya da eski bir aşkın yeniden canlanması olabilir. Unutma ki bu zamanlar Merkür retro zamanları olduğu için gelenlerin yeniden gitme ihtimali çok fazla.

10 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar veriyor! Zekanızdan ve bilgi birikiminizden yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gereken bir gün. Süregelen bir işbirliği varsa, karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bu kişi sizinle rekabet halinde. Kazancınız yerinde sayılır, fakat savurganlığınız yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

10 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>