Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Işıltılısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aslan burcu bugün, aşk ve ilişki hayatında duygusal enerjinizin yüksek olduğunu hissedeceksiniz. İlişkinize verdiğiniz önemi net bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hata yapmadığınız sürece, hedeflerinize ulaşma şansınız oldukça fazla.

Aslan burcu içinve kariyer hayatında bugün, çaba göstermeye devam etmeniz ve elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Sınırları aşmadığınız sürece hata yapma olasılığınız düşük. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün olarak öne çıkıyor.

Bugün, maddiyatla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Maddi konularda kontrollü bir yaklaşım sergilemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı projeler için destek bekleyebilirsiniz. Hem aile yakınlarınız hem de işbirliği yapmayı planladığınız insanlarla aynı paydada buluşup buluşmadığınızdan emin olun. Hedeflerinizi, isteklerinizi ve duygularınızı dağınıklığın getireceği sorunlara karşı korumalı, derlemelisiniz.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu insanları için yaratıcı ve enerjik bir gün olabilir. Hayal gücünüzü kullanarak yeni projeler tasarlayabilir, sanatsal faaliyetlerle ilgilenerek kendinizi ifade edebilirsiniz. İletişimde dikkatli olmanız ve duygusal tepkilerinizi kontrol altında tutmanız önemli olacaktır. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Enerjinizi dengede tutmaya özen göstererek günü olumlu ve verimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artmak üzere, bu da çoğu şeye vakit ayırmakta zorlanacağın bir gün yaşamana neden olacak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilir hatta sevgiline evlenme teklifi yapmak için hazırlıklara girebilirsin. Banka işlemleri bugün vaktini bolca alabilir.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki gizli işlere odaklanmak yerine kendinize ve ruhsal sağlığınıza yönelin. Beslenme ve ilişkilerde yaşanan zorluklarla başa çıkın, ailenizin ve ihtiyaç sahiplerinin desteğini ihmal etmeyin. Enerjinizi boşa harcamadan, hayatınızı düzene koymak için çaba gösterin.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi başkalarına odaklı hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Ani kararlar gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz yavaşlayabilir. Eğitimlerde göz önünde olabilirsiniz. Aşkta yeni gündemeler söz konusu. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yazışma odaklı işlerinizde dikkatli olduğunuz taktirde başarılı olabilirsiniz. Enerjiniz geçen haftaya oranla düşmüş olsa da hala yüksek.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili soru işaretlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Kafanıza takılan her şeyde bir anlam, sebep bulmaya çalışmak yerine akışı izlemek daha sonuç odaklı olabilir. Enerjinizi sağlığınıza ve fiziksel gücünüze harcamanız daha esnek olmanıza yardım edebilir.

11 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün özgüveniniz ve istediğiniz şey için çalışmaya olan isteğiniz dikkat çekici. Bu nitelikler kişisel gelirinizi, işinizi ve sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilir ancak aynı zamanda ruh halinizi de yükseltir. Bugün, başarı için sihirli bileşenler ilham ve çabadır. Uzun vadeli hedeflere ulaşmak motive edici olabilir, özellikle deve mali durumunuzu iyileştirmekle bu durum artabilir. Yetenekleriniz veya kaynaklarınız hakkında gerçekçi bir görüş için harika bir formdasınız ve bir şeyi tamamlamak için iyi bir enerji sizinle. Birçok yönden, biraz öz yeterliliğin tadını çıkarıyor ve kendinize güveniyorsunuz. Sevdiğiniz şeyleri büyütmek ve geliştirmek için sorumluluklarınızı daha kolay üstleniyorsunuz. Bir amaç duygusuyla bağlantı kurduğunuzda, çalışmak daha kolay bir hale gelir.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sahip olduğun güzel aile hayatın için ve güvenli finansal durumun için şükretmelisin. Hayattaki küçük mutluluklardan keyif almayı bilmelisin. Bazı işler umduğun gibi sonuçlanmamış veya sonuçlanmıyor olabilir. Bu durumun olumlu yönlerini lütfen görmeye çalış. Geçmişte yapılan hataları sakın hemen unutma.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk konularında şans sizinle ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önleminizi almalısınız. Bu kadar stres yapmaya değmez. İyi niyetli biri olmanıza karşılık,çevrenizde huzursuz edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı araştırmaları ve bununla ilgili kulisler yaparak sizi yıpratmaya çalışmaları mümkün olabilir. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız.

11 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>