Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Evini Düzenliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aslan burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda, duygularınızı ifade etme noktasında bazı aksaklıklar yaşanabilir. Karmaşık etkiler alıyorsunuz; ancak bunların ilişkinizi zorlamasına izin vermemelisiniz. Genel olarak daha mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz.

Sevgili aslanlar,ve kariyer hayatınızda, bugün belirlediğiniz amaçların dışına çıkmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gerekmekte.

Bugün, finansal konularda aradığınız desteği bulmakta zorlanmayacaksınız. Kendinizi yalnız hissetmeyeceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var; ancak bunun için biraz daha sabretmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karar mekanizmanız güçlü olabilir. Sosyal ortamlarda ya daalanlarında buna ihtiyaç duyan kişilerle görüşebilirsiniz. Kendiniz için uygun gördüğünüz şartların başkaları için de mümkün olabilmesi için sorumluluk almanız gerekebilir. Özellikle yönetici ya da danışman pozisyonundaysanız bugün bu konuda önemli kararlar alabilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize olan güveniniz artabilir ve hayallerinizi gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayabilirsiniz. İletişim becerilerinizle etrafınızdaki insanları etkileyebilir ve destek bulabilirsiniz. Özellikle kariyer vehayatınızda ilerlemek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz, bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Bugünü keyifli ve verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Umarım huzurlu ve güzel bir gün geçirirsiniz!

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinle ya da sevgilinle anlaşamadığın konuları görüşmek üzere, yardım almak için bir profesyonele başvurabilirsin. Arkadaşlarınla beraber, yeni şeyler keşfetmek veya gelecekle ilgili fikir alışverişinde bulunmak seni rahatlatacak. Bugün aynı zamanda yaşam alanınla ilgili değişiklik yapmaya karar verirken, alışverişe çıkmak isteyebilirsin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden güç aldığınızı düşünebilirsiniz. Sizi samimiyetle destekleyen birilerinin olması motivasyon verebilir ama kendinizi buna bağımlı hale getirmemelisiniz. Bugün yaşantınıza kişisel ve sadece sizin ilgileneceğiniz konular, zamanlar dahil etmeyi düşünmeli ve bunun için plan yapmalısınız.

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınız daha yoğun geçebilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olmanız gerekebilir. Temel atmak istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var. Kadınlarla ilgili konulara hassas yaklaşmanızda fayda var. İlerleme kaydetmek istediğiniz işlerinize yönelebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde herhangi bir problem olmadığını görmek, var olduğunu sandığınız problem ve kuruntuların gitmesi zihin ve ruhunuzu epey rahatlatacak.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü tamamen kendinize ayırabilirsiniz. Mecburi işleriniz için gerekli zamanı geçirdikten sonra yalnız kalmak, dolabınızı düzenlemek, kendinizle fiziksel ve ruhsal olarak ilgilenmek odak noktalarınızı size hatırlatabilir. Bu hatırlatma, neyi neden unuttuğunuzu da size gösterecektir.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerdeki enerjiler, kararlar veya anlaşmalar konusunda bazı sorunlara işaret ediyor, sevgili Aslan. Bunlar, muhtemelen kötü zamanlamadan kaynaklanıyor. Özgüvensizlik, kaçırılan bazı büyük fırsatlara yol açabilir ve gelecekle ilgili belirsizlikler, şimdiki zamanın tadını çıkarmanızı engelleyebilir. Şu anda hedefler konusunda biraz kafa karışıklığı olabilir. En iyi seçeneğiniz beklemek olsa da beklerken üretken olabilirsiniz. Belirsizliğin gününüzü ele geçirmesine izin vermenize gerek yok! Çalışma ve gözlem yoluyla yeni bilgiler edinmek için iyi bir zamandır. Zihninizi daha kolay odaklayabilir ve yeni fikirlere açabilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tarafsız kararlar ver. Kendine objektif bakmayı dene. Gerekirse bir uzman görüşüne başvurur. Doktor, avukat ya da devlet büyükleri ile alakalı bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Gözden geçirmen gereken olaylar var. Gerçekler hep çok güzel gözükmese de bize hep iyi gelir. Unutma senin azmin karşısında hiçbir zorluk duramaz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kolayca metamorfoz geçirebileceksiniz. Kendinizi çok iyi tanımanız çevrenizdeki insanları veya durumları değiştirme gücü sağlıyor. Diğerlerine karşı dikkatli güç kullanmanız faydalarınızı artıracaktır.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal karmaşalar yaşayabileceğiniz bir dönem. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler söz konusu. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. İş yerinde stresli saatler yaşayabilirsiniz. Beklenmedikyoğunluğu, gündemde olmayan toplantılar gerektirebilir. Dayanışma içinde olduğunuz insanlar, size değişik önerilerle gelecek. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz.

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>