Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kişisel Bakımın Ön Planda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyi gereğinden fazla eleştirmekten kaçınmalısınız. Moralinizi bozabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

Kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Şartlar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi amaçlarınıza uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmayın. Fırsatları değerlendirmek için uygun zamandasınız. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu ve düşüncelerinizi dile getirmek sizi rahatlatacaktır. İlişkilerde bu şeffaflığın önemli olduğunu unutmayın. Bugün gerek işinizde gerekse özel hayatınızda ertelenen konuşmaları yapmak için fırsat yaratın.

12 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak ve kendinizi ön planda hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızı konuşturmak için harika bir gün olacak. İş hayatınızda özgüveninizle fark yaratabilir ve liderlik yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Ancak başkalarının da fikirlerine değer vermek önemlidir, empati kurmayı unutmayın. İlişkilerinizde ise romantik ve tutkulu bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişiye ilgi ve sevginizi göstermek için güzel bir fırsat olabilir. Kendinize zaman ayırmayı da ihmal etmeyin ve keyif aldığınız aktivitelere yönelin. Sağlığınıza dikkat etmek, düzenli egzersiz yapmak da enerjinizi yüksek tutmanıza yardımcı olacaktır.

12 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak mesafeli ilişki yaşayan bir Aslan burcuysan partnerini özlediğini fark ediyorsun. Aranızda yaşanan problemleri çözmek adına ona bir sürpriz yapmak isteyebilirsin. Birbirinizi görmenin size iyi geleceğini biliyorsunuz. Kendine bakım rutinini oluşturmak isteyebilirsin. İnternetten alışveriş yaparak eksikliklerini tamamlıyorsun.

12 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvende hissettiğiniz yerlerde olmak sizi bazı sorunlara karşı koruyabilir. Ancak sosyal yaşantınızda yolunda gitmeyen, pürüz hissettiren bir şeyler olduğunda evinize saklanmak, başka yöne gitmek yerine sorunu çözmeyi denemelisiniz. Bugün bazı arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeyi gözden geçirmeniz gerekebilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklar açısından karışık bir gün olabilir. Özellikle ortaklıklarınızda dikkatli olmanız gereken koşullar var. Bu alanda beklentilerinizi akılcı bir düzeyde tutmalısınız. Ortaklıklarda yenilenme aradığınız bu dönem ilerleme elde etmekte zorlanabilirsiniz. Yanılgılardan uzak durmanızda yarar var. İlişkilerin getirdiği hassasiyetler yıpratıcı olacaktır.

12 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kaddi isteklerinizi gerçekleştirirken çok gereksizyükü ve strese girmenize neden olarak sizi beklemediğiniz kadar yorabilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçmişini düşünmek yerine geleceğine odaklanmak sana daha iyi gelecek. Hayatın hakkında bazı değişimlere gitmek isteyeceğin bir günden geçiyorsun. Enerjini geleceğinde görmek istediğin güzel şeylere odaklamalısın.

12 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bazı noktalarda karmaşık olabilir ancak farklılıklardan ders almak faydalı olabilir. Aslında kalbinizi cesaretle açmak aranızdaki bağın güçlenmesine yardımcı olabilir. Başkalarıyla ve kendinizle olan ilişkiler, mutlaka güvensizliklerin üstesinden gelmekten değil, bunların üstesinden gelmekten fayda sağlayabilir. Hoş, akıcı, iyileştirici bir enerji bugün iyi hissettiriyor. Şimdi zayıf noktalarınızı kabul etmeye ve anlamaya hazırsınız. Birisi size çok ihtiyaç duyduğunuz ilhamı vererek yardımcı olabilir. Bir hedefe ulaşmak için bir strateji geliştirmek de bugün güçlü bir şekilde şekillenebilir. Enerjiler artık etkileşimleriniz için açık, sıcak ve çekici.

12 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize inanmaktan çok, kendinize güvenmek istiyorsunuz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki bir çok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz. İsteklerinizde artışla parasal tablonunuz değişiyor.

12 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

12 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner, ortaklık, ilişkilerinizde duygularınızı ortaya koyarken durumları abartabilirsiniz. Ben-Sen dengesini kurmanız önerilir. Gününüz güzel geçsin.

12 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, tekrar doğru yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler tarafından destekleneceksiniz.

12 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>