Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çözüm Arıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, belirsizlikler kafanızı karıştıracak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Yolunda gitmeyen her ne varsa üzerine gidecek ve çözüme kavuşturmayı başaracaksınız.

Mesleki anlamda daha temkinli ilerlemek isteyeceksiniz. Adım adım başarıya ulaşmaya başarabileceğiz bir gün.

Biraz daha sabırlı olmalısınız. Odak noktanızı zaman zaman değiştirmeniz gerekebilir. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftasonu için ya da günübirlik seyahatler planlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmek, farklı yerler görmek kafanızı dağıtmanıza yardımcı olabilir. Davetleri kabul etmek, insanlarla bir arada olmak kendi kendinize kurduğunuz bazı düşüncelerin yersiz olduğunu fark etmenizi ve rahatlamanızı sağlayacaktır.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu için, kendinizi ifade etme ve iletişim konularında güçlü olabileceğiniz bir gün olabilir. Çevrenizle daha kolay anlaşabilir, fikirlerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Duygusal olarak da dengeli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak, ani tepkilerden kaçınmak ve sabırlı olmak önemli olabilir. İlişkilerde iletişim hatası yapmamak için karşınızdakini anlamaya çalışmalı ve empati göstermelisiniz. Enerjinizi olumlu yönlerde kullanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli ve başarılı bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğine ikinci bir şans veren Aslan burcuysan, mevcut problemlerini bir türlü çözemediğini görmek seni üzebilir. Bir aile büyüğüne danışmak isteyebilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa partnerinle arkadaşların yüzünden tartışabilirsin. “Acaba ilişkiye erken mi başladık” diye düşünebilirsin. Sosyal medyadaki sessizliğine bir son veriyorsun.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunları için ilaç elzem olsa da asıl tedaviyi zihninizde, düşüncelerinizle siz yaparsınız. Kendinize layık gördüklerinizi iyi seçmelisiniz. Bazı duygularınızın karşılık bulmaması sizin hayrınıza olabilir. 

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan fikir alabilirsiniz. Keyif aldığınız konulara başkalarını da dahil etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Zihinsel olarak bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. Sabırlı olmalısınız.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese karşı şüpheci davranmamaya çalışın özellikle de partnerinize karşı haddinden fazla şüpheci olmayın, kavga zemini hazırlayabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fikirlerini etrafındaki insanlarla paylaşman sana daha iyi bir etki sunabilir. Bu fikirleri, gerçekleştirmende sana faydası olacak kişilere anlatman hız kazanmanı ve daha güzel işler başarmanı sağlayacak bugün.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslanlar, bugün ayaklarınızı yere daha sağlam basabilirsiniz. Kurallara, yapılara ve hedeflere dikkat ettiğinizde kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve kesinlik duygusunun tadını çıkarmak için mükemmel bir zamandasınız. Gerçekleri kabul edip bununla barışmak size güç verebilir. Duygusal veya kişisel konular daha net beklentilerle daha iyi yönetilebilir. Hemhem de mutluluk hedeflerinize odaklanabilir ve planlarınızı uygulayabilirsiniz. Pratik işler başarmak ve hayatınızı daha yönetilebilir kılmak için ideal bir gün.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gözlerinizdeki çocuksu heyecan, insanlara sizde şeytan tüyü olduğunu düşündürüyor. Yakınlarınızın size olan bağlılığını suistimal etmeyin. Daha sağlıklı ve uzun soluklu ilişkilerin püf noktası vefalı olabilmektir. Sevdiklerinizi kırmayın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatler gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok yönlü kişiliğinizi vurgulamak istiyor ve çalışmalarınızda başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Kaprisli değilsiniz ama karışık işlere de tahammülünüz yok. Hayallerinizi yaşama geçirme konusunda acele etmezseniz sonuç alabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>