Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Duygusal olarak kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. İlişkinizin gidişatı biraz olsun değişim gösterebilir. Temkinli olmaya çalışın.

Amaçlarınıza uygun hareket edecek ve doğru noktalara odaklanacaksınız. Tüm sorunları yavaş yavaş geride bırakma şansınız var.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha etkin olmanız sizin açınızdan iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilgi birikimi deneyimleştirmek içindir. Bunu yapmanızın önündeki engelleri görmezden gelin ve devam edebilmenin yollarını arayın. Üzerinde durduğunuz konu sayısı azaldığında hayattan daha çok keyif alabilir, onunla daha iyi anlaşabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Aslan burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün olumlu enerjiler, sizi daha hırslı ve kararlı kılabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak işlerinizi başarıyla sonuçlandırabilir ve önemli adımlar atabilirsiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizde olumlu etkiler yaratabilir ve insanlarla anlaşmanızı kolaylaştırabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artarken hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Sağlık konularında da dikkatli olmak ve düzenli bir yaşam tarzı benimsemek bugün size fayda sağlayacaktır. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Global bir firmada çalışan Aslan burcuysan, terfi, zam gibi haberler seni heyecanlandırabilir. Kardeşin varsa onunla ters düşeceğin olaylar yaşayabilirsin. Biraz mesafenin iyi geleceğini düşüneceksin. Uzun zamandır yalnız olan bir Aslan burcuysan, aradığın aşk belki de uzağın da değildir. Gözlerinle ilgili hassasiyet yaşayabilirsin. Eğer gözlük kullanmıyorsan bir gözlük edineceksin.

9 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal problemlerinizin kaynağını bulabilir, ödemelerinizi yoluna koyabilirsiniz. Hayatınızdaki insanları ve durumları doğru değerlendirerek, beklentileriniz ile ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yaşamınıza yenilikler katmak isteyebilirsiniz, bu konuda dikkatli ve çevrenize karşı da özenli olmalısınız. 

9 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Bazı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Derin paylaşımlar içinde olmak isteyebilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız sizin için ön planda olabilir. Partnerinizin ona olan sevginizi kötüye kullanmasına izin vermeyin, karar mekanizmanız daima sizinle olsun.

9 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişi ile aranda bir kopukluk olabilir bugün. Aranızdaki iletişimde bazı aksaklıklar yaşanabilir. Gereksiz yanlış anlaşılmaları kafanızda büyütmek yerine birbirinize zaman vererek daha sağlıklı bir ortamda görüşmek daha iyi olacak.

9 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size ilham verici fikirler sunabilir. Fikir üretmek veya yeni bir konuya ilgi duymak için mükemmel bir zaman. Zihinsel düzeyde yeni bir sayfa açabilirsiniz. Paylaşacak çok şeyiniz olabilir veya mutlu haberler alabilirsiniz. Kelimelerin gücünü kullanarak istediklerinizi hayatınıza çekebilirsiniz. Olasılıkları görmek ve bağlantıları kurmak için iyi bir zamandır. Kurslar ve fırsatlar hakkında haberler veya bilgiler gelebilir, bu yüzden etrafınızdaki dünyaya dikkat edin. Yaratıcı açıdan da bugün oldukça iyi bir formdasınız.

9 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmalısınız... Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve eski olayları bitirme kararı alacaksınız.

9 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal anlamda güçlü olmak için daha planlı programlı hareket etmeniz gereken bir gün. Kendinizi güçlü hissetmek isteyeceksiniz fakat bunun için daha detaylı bir çalışma programına ihtiyacınız var. Risk almamanız gereken bir gün.

9 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Sizden büyük kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve rahatlayacaksınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini tercih etmelisiniz.

9 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>