Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkatlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Gereksiz kıskançlık krizleri yaşanabilir. Her açıdan daha temkinli olmaya çalışın. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gerekmekte.

Daha kontrollü olmalısınız. Doğru bildiğiniz çoğu şeyin aslında eksik kaldığını fark edebilirsiniz. Temkinli olmaya çalışın.

Şartları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Biraz kontrollü olmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda destekler bulacağınız bir gün olabilir. Mevcut durumunuzu iyileştirecek, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak haberler aldığınızda hemen harekete geçmelisiniz. Zamanın, isteklerinizi gördüğünüzde daha hızlı akmaya başladığını unutmayın.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aslan burcu için bugün, içsel huzur ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak strese ve endişelere karşı direnç kazanabilirsiniz. Bugün, yakın çevrenizdeki insanlara destek olmak ve paylaşımcı bir tutum sergilemek önemli olacak. Kendinize olan güveninizi artırabileceğiniz fırsatları değerlendirmek için açık olun. Aşk hayatınızda romantizme ve duygusallığa daha fazla yer verebilir, partnerinizle yakın bir iletişim içinde olabilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aradığın aşkı bir türlü bulamadığından yakınıyorsan, kendini sorgulamalısın. Belki de aradığın aşk çok da uzağında değildir. Aşka bakış açını değiştirecek olaylar yaşayabilirsin. Bebek bekleyen bir Aslan burcuysan bu aralar yediklerine ekstra dikkat etmen gerekebilir. Mide bulantıların artacak. Uzun süredir görüşmediğin kişilerle sosyal ortamlarda bir araya gelebilirsin. Samimiyetsiz tavırlara katlanamıyorsun.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kişilerin rahatlığı sizin de kafanızı karıştırabilir. Hayatların farklı yaşanmasına takılıp kendi planlarınızı bozmamalısınız. Herkesin akışının ve beklentilerinin, bunları yönetme şeklinin aynı olmadığını bilmek, kıyaslamayı ortadan kaldırır.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeni konular, farklı işler gündeminizi etkileyebilir. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. İşlerinizde yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbini kırdığınız kişilere karşı daha sempatik yaklaşmak isteyebilir, özellikle işinizde gücünüzü daha kibar yollarla kanıtlamayı tercih edebilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal aktiviteler keyfini yerine getirebilir. Günün erken saatlerindeve sorumluluklarını yerine getirmek ve ardından sevdiğin kişilerle vakit geçirmek için güzel planlar yapmak enerjini çok ama çok artıracak.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizi geliştirmek için harika bir formdasınız sevgili Aslan. Benzer inançları, idealleri veya ilgi alanlarını paylaşan birini bulmak özellikle iyi hissettirebilir. Aynı zamanda, yeni bakış açıları edinmek için kendinizi konfor alanınızın biraz dışına çıkarmanın faydalarını fark ediyorsunuz. Arkadaşlarınız da oldukça cesaretlendirici. Bu, yararlı sonuçlara varmak veya değerli bir şey öğrenmek için iyi bir zaman. Fikirlerinizi harekete geçirmeye veya bilginizi uygulamaya hazırsınız. Her zamankinden daha fazla enerjiniz var ve bunu doğru kullanmayı biliyorsunuz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İstediğiniz konforu yakalamaya bugün bir adım daha yakınsınız. Duyguları bir kenara bırakıp mantığınızla hareket etmek zorundasınız. Sağlığınıza dikkat edin. Yeteneklerinize güvenin. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartmak sizi hayallerinize bir adım daha yaklaştıracak.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklarınız, gelirlerinizle ilgili yapılandırma yapabilirsiniz ancak sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sizi fark etmemek imkansız. Neşeli kişiliğinizle girdiğiniz her ortama hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmeyin. Partnerinizle ortak çalışmalar yapacaksınız. İstemeden de olsa ona kızabilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>