Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kaygılısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, dıygularınızla ilgili ani değişimler içerisinde girebilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Mesleki konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Kişisel olarak değişim göstermek istiyorsunuz ancak bunun için zamana ihtiyacınız var.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatlardan doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece pek problem yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etme biçiminiz bir davetiyedir. İnsanları neye, nasıl çağırdığınızı önemseyebilir, bu anlamda kendinizle ilgili bazı iyileştirmeler yapabilirsiniz. Kalp sağlığı, saç bakımı gibi konular öncelik kazanabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcundaki insanlar için ilişkilerinde daha fazla samimi olmaları ve duygularını açıkça ifade etmeleri tavsiye edilmektedir. Ayrıca, kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi ve ruhsal olarak yenilenmeyi unutmayın. Bugün yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi ilerletebilir ve etrafınızdaki insanlara ilham verebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir çalışan bir Aslan burcuysan, finansal kaygılara kapılabilirsin. Üstlerinden zam talebinde bulunacaksın. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan kendini duygusal anlamda baskı altında hissedeceksin. Doğru kararlar vermeye çalıştığın bir süreçten geçiyor olabilirsin. Karşılıklı anlayış beklerken tek taraflı düşünmemende fayda var.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Katılacağınız etkinlikler, bir araya geleceğiniz insanlar size farklı konuları düşünme imkanı sağlayabilir. Bugünlerde yaşadığınız içsel sıkışıklık ya da sorgulamanın işinize, hedeflerinize olan olumsuz etkilerinizi ortadan kaldırmalısınız. Hatalara ve yanlışlıklara bir eksiklik gözüyle bakmamalı, kendinizi bunları düzeltecek güçte olduğunuza ikna etmelisiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdekonularında hırslanmamak hususunda dikkatli olmanız gerekmekte. İsteklerinize azim ile gidin. Sonucu başarı olacaktır.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı bir ortama girebilir ve yeni yüzlerle tanışabilirsin. Senden daha farklı düşünen insanlarla aynı ortama girmen bakış açını tazelemende faydalı olacak. Yeni arkadaşlıklar sana daha güzel etkiler getirebilir bugün.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, hem fiziksel hem de duygusal düzlemde yenilemeler bugün tatmin edici olabilir. Gün sizi bağlanmaya doğru çekiyor ve kendinizi daha güvende ve rahat hissetmek için gerekeni yapmaya hazırsınız. Özellikle gün ilerledikçe, biraz özgürlüğün tadını çıkarmak için harika bir formdasınız. Beklenmedik yerlerde veya bir durumun katmanlarında güzellik buluyorsunuz. Bazı açılardan her zamankinden daha fazlasını kendinize saklamış olsanız da kendinizi dinleyecek olanlarla biraz paylaşmaya isteklisiniz. Duygusal alana ihtiyacınız var ancak başkalarının arkadaşlığından bağımsız, hafif bir şekilde hoşlanıyorsunuz. Uzun vadeli hedefler hakkındaki endişelerinizden kurtulmak, mutlu ve tatmin edici bir gün geçirmenizi sağlayabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kırılgan bir gününüz. Olayları derinlemesine düşünürken, çevrenizdeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içindesiniz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılabilirsiniz. Bazen haksız da sayılmazsınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz ancakhayatınızda ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinçaltınız oldukça yoğun ve yaratıcılığınızı gizleme gereği duyuyorsunuz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Bazı tereddütlerinizin sizi yormasına izin vermeyin. Bildiğiniz konulardan taviz vermeden yol almak zorundasınız.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>