Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Toplantılar Gündeminde Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, nedenler üzerinde çok fazla vakit harcayabilirsiniz. Mümkün olanlara yönelmenizin daha doğru olabileceğini de unutmayın. İlişkinizi her zorluğa rağmen ayakta tutmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber daha rahat nefes almaya başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size doğru gibi gelen bazı davranış ve kuralların karşı tarafta nasıl bir etki bıraktığından emin değilseniz, insanlara karşı peşin hükümlü olmamalısınız. Bu noktada hataya düştüğünüzü dile getiren kişilerle görüşebilirsiniz. Kalıcı ve geliştiren ilişkilerin temelinde karşılıklı anlayış ve saygı vardır; bu sınırları korumalısınız.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özgüveniniz ve karizmanız yüksek olacak. Kendinizi ön plana atmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. İnsanlar sizin enerjinize ve liderlik yeteneklerinize hayranlık duyacaklar. Ancak, bu kadar göz önünde olduğunuzda dikkatli olmanızda fayda var. Cömertlik ve yardımseverlik duygularınız yüksek olacak, bu yüzden çevrenizdeki insanlara destek olabilirsiniz. İş yaşamınızda girişimci ve kararlı bir tavır sergilemek için iyi bir gün olabilir. Fakat, ego problemlerine dikkat etmek ve diğer insanları incitmekten kaçınmak önemlidir. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemeli ve gerektiğinde dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Aslan burcuysan, önemli bir mesajı veya maili iletmeyi unutabilirsin. Acil bir toplantı veya finansal meselelerin gündeme geldiği gergin bir ortamda bulunman gerekebilir. Akşam saatlerini kendine ayırmak istiyorsun lakin arkadaşlarından gelecek olan buluşma teklifini de geri çevirmek istemeyeceksin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kabınıza sığmadığınızda buna düşman olmak yerine kabı değiştirmeyi, kendi duruşunuzu gözden geçirmeyi deneyebilirsiniz. Hayatınızda böyle hissettiren durumlar ve insanlar karşısında da aynı işlemi uygulamanızda fayda var. Aile sırlarını paylaşacağınız kişileri doğru seçmek, ilerleyen günlerde bu sırların farklı yere yayılmasını engelleyecektir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konular bazı hassasiyetler ortaya çıkarabilir. Karşımızdakilerin daha iyi dinlemeye çalışmalısınız.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinize gitmekte oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yolun kendinizi deneyim olarak görebilir ve daha geniş çerçevede düşünebilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşındaki insan sana yalan söylüyorsa bunu çok kolay bir şekilde anlayabiliyorsun. Bugün seni bu konularda sınayabilirler. Yalana sarılan insanlara karşı net olursan bugün, ne yapacaklarını şaşıracaklar.

13 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi başkalarıyla daha spontan bir şekilde paylaşma konusunda iyileştirmeler yapmaya motive oluyorsunuz ve ayrıca hayatınızda sevdiğiniz şeyi yapmaya daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Kendinizi sanatsal uğraşlara veya hobilere adamak veya yeni bir tutku keşfetmek için mükemmel bir zaman. Bugün her zamankinden daha konuşkansınız ve inanılmaz derecede odaklanmış olmayabilirsinizancak her zamankinden daha fazla seçenek görüyorsunuz, bu da olasılıkların önünü açıyor. Hal böyle olunca yakın zamanda başlayan ve belki de eksik bilgi nedeniyle gecikmelerle karşı karşıya kalan planlar veya projeler ilerlemeye veya ivme kazanmaya başlıyor.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için, tepki alıyorsunuz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutin veya evcil hayvanınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ev, aile konularında şanslı olacaksınız. Gününüz güzel geçsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ihtiyacınızın arttığı bu dönemde yoğunlaşan duygularınızdan dolayı karamsarlığa kapılıp, kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmayın. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin verebilirseniz ve ani kararlar almazsanız bu gün sizin için iyi olacak. Aceleci tutum içine girmeyin. Maddi açıdan çok büyük beklentiler içine girebilir ve bütçenizi aşan yatırımlarda bulunabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

13 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 32" R
Ay
Koç
24° 20' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 58" R
Venüs
Terazi
26° 12' 35" R
Mars
Yengeç
08° 51' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 59"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:58

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>