Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kaygılısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, daha sakin ve yapıcı kalmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Bilinçli olmanız sizin yararınıza olacaktır.

Karmaşık durumları lehinize çevirme şansına sahipsiniz. Doğru olan ne ise ona yönelmeye çalışın. Başarıya odaklanmanız gereken bir gün.

Maddi konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başaramayacaksınız. Biraz sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal medyada ya da alanlarda vakit geçirmek için uygun bir gün olmayabilir. Düşüncelerinizi toplamak, çevrenizi dinlemek zorlaştığında stresiniz ve öfkeniz artabilir. Bunun getireceği pişmanlıkları o an fark edemeyebilirsiniz; doğada, havadar yerlerde vakit geçirmek daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcundakiler için sosyal ilişkiler öne çıkabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Ayrıca, yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelere zaman ayırmak da bugün size iyi gelebilir. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Aslan burcuysan, yaptıklarınla konuşulmak, takdir edilmek isteyeceksin. Ailenle ortaklaşa yürüttüğün bir işin varsa, sorumluluklarının artması seni rahatsız edebilir. Tüm yükü omuzlarında hissediyorsun. Kendi evini satın almak gibi bir düşüncen varsa maddi anlamda kendini yeterli hissetmemen ekarayışları içerisine girmene neden olabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık, psikoloji, dış görünüş, insan ilişkileri vegibi konularda yeni bir düzen kurmak için adımlar atabilirsiniz. Her şeyin bir deneyim olduğunu kabullendiğinizde iç dünyanızda daha huzurlu olabilirsiniz. Yeni rutinler belirlemek hem içsel hem de günlük akışınızı iyileştirebilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde ve görüşmeler için de oldukça hareketli olabilirsiniz. Ancak bazı hassasiyetleri de hesaba katmak gerekiyor.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkılgan olabilir ve ne istediğinize karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu bir geçiş sürecindesiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algıların çok açık olacak. İnsanlar leb demeden sen leblebiyi yemiş yutmuş olacaksın. Birçok konuda diğer insanlardan hızlı davranman sana güzel başarılar kazandırabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, doğal çekiciliğinizin arttığı ve parladığınız bir dönemdesiniz. Kişisel cazibenizi kullanarak hayattan daha fazlasını elde edebilirsiniz. Yine de bunu yaparken bazı ilişki sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yoğun duygular ve kaygılar yaşamanız mümkün. Biriyle birbirinize karşı olan bağlılık konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde aşırılıklardan kaçınmak ve kontrollü olmak önemlidir. Endişelerinizin ve korkularınızın farkında olarak, hayatınızdaki önemli alanlarda denge sağlamaya çalışın. Rahatlamak ve keyif almak için kendinize zaman ayırarak, hayal kırıklıklarını geride bırakabilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, dostluklar kurmak istiyorsunuz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeteneklerinizi ve yaratıcı yönünüzü kullanarak sosyal çevrenizde parlayacağınız bir gündesiniz. Yeni fikirlere açık ve yeni başlangıçlara hazırsınız. Seyahatlerle alakalı bir gündeminiz varsa bugün adım atabilirsiniz. İş hayatınızla alakalı yeni anlaşmalar gündemde olabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni birprojesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Artan mide ağrıları canınızı sıkabilir.

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>