Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yalnız Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor.

Doğru planlama sayesinde başarıya ulaşmayı başaracaksınız. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. İstediklerinize ulaşmanız aslında çok da zor olmayacaktır.

Değişim gösteren maddi koşullar canınızı sıkabilir. İstediklerinize tam olarak ulaşmayı başaramayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi nasıl hissettiğinizi düşünebilirsiniz. İyi ya da kötü hiçbir hissin uzun süreli etkisinde olmamalısınız. Bugün uğraşmanız gereken, ilginizi ve gerçekliğinizi hak eden konular gündeminize gelebilir; para alışverişlerinde dikkatli olmanızda fayda var.

14 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve liderlik yeteneklerinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. İçinizdeki güçlü ve kararlı yanlarınızı ortaya koyarak çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz. Bugün hedeflerinize odaklanmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Merakla beklediğiniz bir haber veya gelişme de sizi mutlu edebilir. Ancak aşırı gurur veya egoya kapılmamaya dikkat etmelisiniz. İlişkilerde ise duygusal anlamda ihtiyaçlarınıza önem vermeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygusal bağlarınızı güçlendirmek için harika bir gün olabilir. Kendinizi önemli hissetmek ve başarılarınızı kutlamak için de iyi bir zaman olabilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğuntemposu seni zorlayabilir. Dikkatini dağıtacak unsurları azaltmak adına evinden çalışabilir veya önemli işleri daha zinde hissettiğin bir güne bırakabilirsin. Kendi halinde olma, istediğini yapma ifadelerin yanlış anlaşılmalara sebep olacağı için daha özenli ve sakin kalmanda fayda var.

14 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi nasıl hissettiğinizi düşünebilirsiniz. İyi ya da kötü hiçbir hissin uzun süreli etkisinde olmamalısınız. Bugün uğraşmanız gereken, ilginizi ve gerçekliğinizi hak eden konular gündeminize gelebilir; para alışverişlerinde dikkatli olmanızda fayda var.

14 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı sorumluluklar ve psikolojik açıdan sizi bağlayan durumlar yüzünden daha akılcı düşünmelisiniz. Zayıf noktalarınız sizi kırılgan kılıyor.

14 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Azimle gerçekleştirdiğiniz başarılarınızın başkalarınca taklit edildiğini görmek ya da yolunuza konulan bir takım setler sizi oldukça rahatsız ve tedirgin edebilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birlikte vakit geçirmeyi sevdiğin kişilerle olacaksın bugün. Ve bu kişilerle arandaki muhabbet seni çok iyi hissettirecek. Yeni şeyler öğrenebilir veya dostlarından yeni fikirler alabilirsin.

14 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni ilgi çekici yerler ve arzular çok fazla olabilir ancak uzun vadede size uygun olmayabilir. Stresli hissediyorsanız duygusal patlamalar, isyankarlık veya dürtüsellik mümkündür. Derin bir nefes alın ve sorunları teker teker, adım adım çözmeye çalışın. Neyse ki, gün ilerledikçe bu çok daha kolay hale geliyor. Aslında romantizm, yaratıcılık, eğlence ve eğitimle ilgili bağlantılar kurmak için iyi bir zaman olabilir. Ruhunuzu ve vizyonunuzu teşvik eden biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Büyüme, gelişme ve ilerleme arzusu ön plandadır. İlişki kurmak, yaratmak ve paylaşmak için kolay ve rahatlatıcı bir enerji vardır.

14 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde, düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Bir çok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek bir çok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız.

14 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

14 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, özel hayat, sağlık alanlarına odaklanabilirsiniz ve ani sorunlar gerçekleşebilir. İş hayatınızda ise şans sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

14 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar veriyor! Zekanızdan ve bilgi birikiminizden yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gereken bir gün. Süregelen bir işbirliği varsa, karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bu kişi sizinle rekabet halinde. Kazancınız yerinde sayılır, fakat savurganlığınız yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

14 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 32" R
Ay
Koç
24° 20' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 58" R
Venüs
Terazi
26° 12' 35" R
Mars
Yengeç
08° 51' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 59"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:58

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>