Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pürüzlerle Başa Çıkıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Ufak tefek problemler yaşanabilir. Daha temkinli olmaya çalışın. Duygularınızı ifade ederken hata yapabilirsiniz.

Mesleki koşullar üzerinde etkinlik göstermeniz çok da zor olmayacak. Odak noktanızı doğru belirlemeniz gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınıza yatmayan hususlar olabilir. Bunların nereden doğduğunu, nasıl geliştiğini anlamak için kendinize zaman tanımalısınız. Evinizde vakit geçirmek, ailenizle ya da güvendiğiniz kişilerle görüşmek hem sorularınıza yanıt bulmanızı hem de dinlenmenizi sağlayacaktır.

14 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize zaman ayırın ve içsel olarak dinlenmeye odaklanın. İç sesinizi dinleyerek duygularınıza ve düşüncelerinize odaklanın. Bugün, iç huzuru bulmak ve ruhunuzu beslemek için önemli bir fırsat olabilir. Ayrıca, etrafınızdaki insanlara karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz yeni evlenen bir Aslan burcuysan, evinden memnun olmadığına karar verebilirsin. Yeni bir ev arayışı içerisine gireceksin. Yatırım planları yapanlardansan, gelecek konusundaki belirsizlikler, planlarını ertelemene neden olabilir. “İçime doğmuştu” diyeceğin gelişmeler yaşayabilirsin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Yorucu, hareketli programlar yerine daha sakin kalmayı tercih edebilir, el becerisi, resim, müzik gibi konulara ağır verebilirsiniz. Toplumsal beklentilerin ve normların üzerinizde bir baskı kurmasına müsaade etmeyin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizi daha yapıcı çalışmalara ayırın. Gruplarla ve arkadaşlarla ilgili konular ilginizi daha çok çekebilir. Ancak bazı gerginlikler de var.

14 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha verimli ve mutlu hissedeceksiniz ayrıca sizler de bugünlerde başkalarının yardımına koşabilirsiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişime dikkat etmen gerekebilir bugün. Aranızdaki iletişimi kuvvetlendirmek ve gereksiz yanlış anlaşılmalara karşı önlem almak kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir.

14 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün iletişim yetenekleriniz oldukça dikkat çekiyor. Siz de merak ve macera duygularını takip etmeye eğilimlisiniz. Çevreniz de sizi ve fikirlerini hoş yollarla destekleyebilir veya tamamlayabilir. Dikkatinizin dağılması kolay olsa bile, üretken olmak istediğiniz sürece iyileştirmelere odaklanabilirsiniz. Yapıcı aktivitelere veya hobilere adanmak, düşüncelerinizi netleştirmelerinize yardımcı olabilir. Para, ev işleri ve kaynaklar konusunda oldukça avantajlı olabilirsiniz. Çok amaçlı bir ruh halinde olduğunuz için, sorunlu alanlarla başa çıkmanın alternatif yollarını keşfedebilirsiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yeni fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Yeteneklerinizi ortaya koyma biçiminizi biraz değiştirmeli, yanlış anlaşılmalara fırsat vermemelisiniz. Daha sakin ve sağlam adımlarla ilerleyin. Kısa seyahatler gündemde olabilir.

14 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim ve seyahat konuları gündeme gelebilir. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ilişkilerinizde yoğunluk söz konusu. Birçok işi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Verdiğinis sözleri unutmamaya özen göstermelisiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>