Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İlişkinizi ilgilendiren konularda daha temkinli olmanız gerekmekte. Odaklandığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Şartlara uygun adımlar atmakta pek sorun yaşamayacaksınız. Sabırlı olduğunuz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili konulara çok fazla takılı kalabilirsiniz. Biraz temkinli olmanız gerekmekte. Harcamalarınızı sınırlamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevginiz sorumluluğunuzu arttırabilir. Kendinizi bir kontrole ve düzenlemeye adayabilirsiniz. Aile üyelerinizin bu telaşı anlamasını beklemek, anlamadıklarında da öfkelenmek en çok sizi yoracaktır; kendinizi ve çevrenizi baskı altında tutmayın.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcunu bekleyen güzel bir sürpriz var. Kendinize vakit ayırın ve yeni fırsatları değerlendirmek için cesur adımlar atmaktan çekinmeyin. Bugün sosyal ilişkilerinizde de şansınız yüksek olacak, sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi artırarak hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Keyifli ve hareketli bir gün geçireceğinizi unutmayın!

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara imza atabilir, hayatında yepyeni bir sayfa açma yolculuğuna çıkabilirsin. İlişkisinde problem yaşayan bir Aslan burcuysan, bitmesi gereken er ya da geç sonlanır düşüncesine kapılabilirsin. Uzun soluklu bir ilişkin varsa, ailelerinizi tanıştırma kararı alabilirsiniz. Kendi işini yapanlardansan, iş, ortaklık ve proje gibi konularda verilen sözlerin tutulmadığını görmek, yeni prensipler edinmene neden olabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etme biçiminiz bir davetiyedir. İnsanları neye, nasıl çağırdığınızı önemseyebilir, bu anlamda kendinizle ilgili bazı iyileştirmeler yapabilirsiniz. Kalp sağlığı, saç bakımı gibi konular öncelik kazanabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde aksamalar olabilir. Aldığınız sorumlulukları ilerletmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan konularda yardım alabilirsiniz. Emlak işleriyle ilgili gelişmeler olabilir. Gün içinde ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda bilginiz size yeterli gelmeyebilir. Aşk konusunda yalnızlığı tercih ettiğiniz ve kendi kendinize yeterli geldiğiniz bir gün.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha yaratıcı fikirler bulman gerekecek bazı şeyler için. İç dünyanı daha fazla dinlemek ve kendine göre yeni fikirler oluşturmak etrafında olan bitenle başa çıkmak için daha güzel çözümler bulmanda faydalı olabilir. Yaratıcı tarafını konuşturman gerek bugün.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, geçmişten gelen küçük hayal kırıklıkları veya çözülmemiş sorunlar bugün dikkatinizi çekecek gibi görünüyor. Bir inanca, fikre veya ilişkiye olan inancınızla mücadele edebilirsiniz. Bazı analizler şu anda faydalı olabilir ancak yalnızca belirli bir ölçüde. Nitekim gün, bazı eksik bilgiler olduğunu gösteriyor, bu yüzden sonuçlara varmadan önce sabırlı olun. Bugünkü enerjiler düşüncelerinizi toplamanızı ve planlar oluşturmanızı destekliyor. Bir engel, gecikme veya aksilik daha çok çabalamanıza veya farklı yollar seçmenize neden olabilir, bu da nihayetinde size yardımcı olabilir. Bir ilişki veya başkalarından gelen talepler hakkındaki endişeler dikkat dağıtıcı olabilir ve ele alınması gerekebilir ancak bunların enerjinizi tüketmesine izin vermeyin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızda çevre iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Bugün, hiçbir konuda acele etmeyin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ancak tartışmalara dikkat.. Gününüz şahane geçsin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizden de alacağınız destek çok önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin size sağlayacağı motivasyon ve sevdiğiniz kişi ile yapacağınızbirliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek. Grup çalışmaları hoşunuza gidecek.

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>