Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pürüzlere Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmayı başaracaksınız. Tercihleriniz konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Önceliklerinizi yeniden belirlemeniz de gerekebilir.

Sorunlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bu konuda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilere olan bakış açınızı değiştirmelisiniz. Size bilmediklerinizi gösteren kişilerin düşmanınız değil dostunuz olabileceğini unutmayın. Kendinizden beklemediğiniz tavırlar başkalarının sizden beklentilerini de değiştirecektir.

16 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek ve hayat dolu olacak. Fikirlerinizi etkileyici bir şekilde ifade etmek için güçlü bir iletişim yeteneğiniz olduğunu fark edeceksiniz. İş hayatında liderlik becerilerinizi kullanarak önemli kararlar alabilirsiniz. İstediğiniz hedeflere ulaşmak için sorumluluk almanız gereken bir dönemdesiniz. Kişisel ilişkilerde büyük bir tutku ve romantizm dalgası içindesiniz. Sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilir ve duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Ancak, bazen bazı tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Enerjinizi iyi yöneterek hemhem de ilişkilerde başarılı olacak ve olumlu sonuçlar elde edeceksiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

16 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden, sosyal çevrene kadar birçok ilişkini sorgulayabilirsin. Çalışan bir Aslan burcuysan tercihlerini, isteklerini dile getirirken sert bir ifade kullanmamaya özen göstermelisin. Yakın arkadaşına tavsiye verirken kırıcı olabilirsin. Bu yıl içerisinde borç verdiysen, paranı geri alma konusunda pürüzler yaşayabilirsin.

16 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızla ya da sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek iyi hissettirebilir. Zamanın farklı bir akışı olduğunu görmeye ihtiyacınız olabilir. Ancak bu ihtiyacı yaşamadan, izin vermeden fark etmeniz zor olacaktır; bugün bu zorluğa düşmek yerine kalbinizi, sizi destekleyenleri düşünmenizde fayda var. 

16 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Medya ve yabancılarla ilgili girişimler hızlanıyor. Son derece heyecanlı ve girişken olacağınız adımlar atmaya başlıyorsunuz. Değişik kişilerle yapacağınızbirliği üzerinde durmalısınız. Aynı zamanda bilgilerinizi sunabileceğiniz konuşmalar, yolculuk fırsatları dikkat çekici olacak. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde daha esnek olmaya çalışın.

16 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi duygusal olarak kafa karışıklığı içerisinde bulabilirsiniz. Böyle durumlarda sezgileriniz ve kalbinizle ortak bir karar alabilmelisiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedeflerine daha da yaklaşacağın bir gündesin. Bu durum seni biraz tedirgin edebilir. Hızlı ilerlediğini düşünebilir veya bir sonraki adımını kestiremeyebilirsin. Ancak olumsuz düşünerek negatif enerji yükleme kendine. Her şey kontrol altında.

16 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu hayatın sayısız zorluklarıyla baş etmeye gelince, bir kılavuz yoktur. İşin iyi tarafı, bu size oyun oynama, hata yapma ve yol boyunca her şeyi çözme fırsatı verir. O halde bu süreçte kendinize ve etrafınızdaki dünyaya dair keşfedeceğiniz çok şey olduğunu bilerek bu yepyeni maceraya çıkma iznini kendinize verin. Bu, başarısızlık korkusunun ya da mükemmellik arzusunun sizi en özgün benliğiniz olarak ortaya çıkmaktan alıkoymasına izin vermenin zamanı değil. Yakın arkadaşlarla, çocuklarla ve partnerlerle yapılan tartışmalar bugün özellikle heyecan verici bir hal alıyor. Bugün, bir dönüm noktası olabilir.

16 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerinizin karşılığı olmayabilir. Partner adayınızın bazı sırlarına tanık olabilirsiniz. Aşkınızı gizli gizli yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. İçinizde istikrarı sağlamanız çok zor.

16 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

16 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak çevrenizle ilgili konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ancak çalışma hayatınızda ve gündelik hayatınızda bazı sorunlar ve krizsel süreçler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

16 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal karmaşalar yaşayabileceğiniz bir dönem. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler söz konusu. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. İş yerinde stresli saatler yaşayabilirsiniz. Beklenmedikyoğunluğu, gündemde olmayan toplantılar gerektirebilir. Dayanışma içinde olduğunuz insanlar, size değişik önerilerle gelecek. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz.

16 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>