Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Neşelisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın duygularınızı belli etme noktasında biraz kontrollü olmanız gerekiyor. Sakin olabilirseniz, her şey daha iyiye gidebilir.

Üzerinizdeki baskı üst seviyelere çıkabilir. Üstünüz olan kişilerle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmak için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz tutumlu olmalısınız. Karmaşadan uzak durmanız, finansal açıdan sizi rahatlatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden beklentiler sizi yorabilir. Bazen sizin çabalarınızın yetmediği durumlar yaşayabilirsiniz. Bunlar karşısında öfkelenmek, pes etmek ya da tam tersi hırslanmak yerine yaşadıklarınızı paylaşmayı, yapabileceklerinizi ve yapmak istediklerinizi gündeme getirmeyi denemelisiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak daha denge içinde olabilirsiniz. İletişim konularında başarılı olabilirsiniz ve kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminiz kuvvetli olacak ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini oldukça keyifli hissedeceksin. Çevrene karşı olan samimi tavırların, göz dolduracak. İlişkisi yeni başlayan bir Aslan burcuysan, tüm gününü partnerine ayırmak isteyebilirsin. Günden güne aranızdaki bağın güçlendiğini görmek seni mutlu ediyor. Mutfakta uzun saatler geçirebilirsin. Meditasyon konularına ilgi duyabilirsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi birikimi deneyimleştirmek içindir. Bunu yapmanızın önündeki engelleri görmezden gelin ve devam edebilmenin yollarını arayın. Üzerinde durduğunuz konu sayısı azaldığında hayattan daha çok keyif alabilir, onunla daha iyi anlaşabilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Hassas olduğunuz konularla ilgili mücadele vermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öz eleştiri yapabileceğiniz bir gündesiniz. Aşk konusunda partnerinize karşı daha anlayışlı olursanız ilişkinize renk ve neşe gelecektir.

16 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün telefonunu açık tutmalısın! Kimden nasıl bir telefon geleceği belli olmayabilir. Sürpriz ve güzel iletişimlere kendini açmak hayatında daha güzel adımlar atmana vesile olabilir bugün.

16 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, gün dünyanıza heyecan verici bir enerji getiriyor. Bunu değişmek, sarsılmak veya bir kariyere başlamak için bir uyarı olarak deneyimleyebilirsiniz. Sizi sınırlayan durumlardan kurtulma arzusunu veya ihtiyacını şu anda görmezden gelmek zordur. Bu durum size uzun zamandır beklenen değişiklikleri yapma cesaretini verir. Yine de neyin bir dürtü, neyin sezginiz olduğunu ayırt etmenin zor olabileceğini hatırlamak önemlidir. Belki de gerçek ihtiyaçlarınızla bağlantı kurmak için dikkat dağıtıcı şeyleri görmezden gelerek farkındalığı hedeflemelisiniz. Bu işleri biraz farklı yapmaya cesaret etmek için bir zaman olabilir. Bu yenilik ve ilerleme zamanıdır, ancak daha özgür bir ruh olma süreci aceleye getirilmemesi gereken bir süreçtir.

16 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönemdesiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev-iş dengesinde sorunlar gündeme gelebilir. İş hayatınızda veya kaderinizde beklenmedik gelişmeler ve yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Aile, ev kavramlarında bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcısınız fakat sessiz bir direniş sergilemekte de çok ustasınız. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle birçok başarıya daha hızlı yakalayabilirsiniz. Yaratıcı kişiliğinizleortamında başarılı olacaksınız.

16 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>