Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Akışa Bırakıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjinizi doğru yönetmeyi başardığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Mesleki anlamda yeni gelişmeler yaşanabilir. Hemen hepsine hazırlıklı olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal durumunuz ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz projeler üzerinde çalışmalısınız. Becerilerinizin farkında olmak ve bunları kullanmak hayatınızda yeni pencereler açar. Kalbinizi havalandırmaya ihtiyacınız olduğunu gözardı etmeyin; duygusal konularda yeni haberler alabilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etme ve liderlik yeteneklerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmak için iyi bir zaman olabilir. Ancak, dikkat dağıtan unsurlara karşı dikkatli olmalı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. İletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ya da hobilerinize zaman ayırmak da sizi mutlu edebilir.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sallantıda olan bir ilişkin varsa, partnerinin yapacağı sürpriz karşısında aranızdaki buzlar eriyebilir. Ev sahibi bir Aslan burcuysan, kiracınla aranızda sözleşme, kira artımı gibi konularla ilgili birtakım anlaşmazlıklar yaşanabilir. Aile bireylerinin yaşadıkları bazı sıkıntılara dahil olmak istemeyecek, gözlemci olacaksın.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş konusunda destekler bulacağınız bir gün olabilir. Mevcut durumunuzu iyileştirecek, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak haberler aldığınızda hemen harekete geçmelisiniz. Zamanın, isteklerinizi gördüğünüzde daha hızlı akmaya başladığını unutmayın.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla işin içine girebilirsiniz. Parasal konularda farklı fikirler oluşabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi genel anlamda sakin hissedebilirsiniz. Kendiniz ve aldığınız insiyatiflerin farkında olmak siziyerinde diplomatik yapacaktır.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların gerginliklerinin sana sıçramamasına dikkat etmelisin bugün. Herkesle ve her şeyle iyi anlaşma düsturun bugün zedelenebilir. Çevrendeki gerginliklere bulaşmamak sana daha iyi gelecek bugün.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişisel hayatınızı, ev içi dünyanızı ve ilişkilerinizi canlandırmakla ilgileniyorsunuz. Macera isteğiniz dinlenme ihtiyacınızla rekabet ederse sabırsızlık ortaya çıkabilir. İnsan ilişkileri zaman zaman hassas olabilir. Hayal kırıklıklarının üstesinden gelme isteği sizi değişiklikler yapmaya veya sorunları çözmeye motive edebilir. Sevdiklerinizle beraber yaptığınız aktiviteler ödüllendirici olabilir. Dünyanıza daha dengeli bir şekilde yaklaştığınızda ve başkalarıyla sınırlar çizdiğinizde hedeflerinize ulaşmak için daha iyi bir konumda olursunuz. İlişkilerinizde daha sağlam hissedebilir ve kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmalısınız... Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve eski olayları bitirme kararı alacaksınız.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi veya tatil konuları ön plana çıkabilir. Güzel kararlar alabilirsiniz. Ancak harcamalarınıza dikkat. Gününüz şahane geçsin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özel iletişim konularında başarıyı yakalamak istiyor ve gerekli şartları uygulamaktan çekinmiyorsunuz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacağınız bir gün. Birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>