Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, ilişkinizi ilgilendiren konularda kendinizi daha tutuk hissedebilirsiniz. Şartlar üzerindeki etkinliğinizin karşılığını almak istiyorsanız, beklemeniz daha iyi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek ve ani kararlar alabileceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dikkatli olmanız yararınıza olacak.

Parasal dudumunuzla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Tercihleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili aslanlar, bugün sağlık konuları gündemde olabilir. İş hayatınızda bazı belirsiz, şaibeli konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorunları çözüme kavuşturmak için bugün pek uygun bir gün değil. Önemli görüşmelerinizi ertelemenizde yarar var.

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Aslan burcu için sosyal ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminizi güçlendirecek fırsatlarla karşılaşabilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur ve kararlı olmanız gerekebilir. Aynı zamanda, duygusal anlamda da içsel dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak, ruhunuzu dinlendirecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Bugün, hayatınızda dengeyi sağlamak konusunda adımlar atmanız önemli olacaktır.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, birlikte olduğun kişinin geçmişini hiç ummadığın bir kişiden öğrenebilirsin. Hoşlanmadığın, mesafeli olduğun kişilere karşı duygularının değiştiğini fark edebilirsin. Beklenmedik yurtdışı konuları, gündeminde yerini alabilir. Gün içerisinde ani hareket etmemeye özen göstermelisin. Ufak çaplı kazalara açık bir gün!

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunları için ilaç elzem olsa da asıl tedaviyi zihninizde, düşüncelerinizle siz yaparsınız. Kendinize layık gördüklerinizi iyi seçmelisiniz. Bazı duygularınızın karşılık bulmaması sizin hayrınıza olabilir. 

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız beklenebilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız sizin için ön planda olabilir. Partnerinizin ona olan sevginizi kötüye kullanmasına izin vermeyin, karar mekanizmanız daima sizinle olsun.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yedi aylık bir değişim sürecinin ilk anlarını hissedebilirsin bugün. Hayatında daha iyiye gidecek bir sürece başlaman seni çok mutlu edecek. Gayet olumlu bir döneme keyifle girmek sana daha iyi gelebilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün başkaları tarafından desteklendiğinizi veya anlaşıldığınızı hissedebilirsiniz, özellikle fikirleriniz, bakış açınız ve inançlarınız konusunda. Bugün ve yarın kariyerinizi veya uzun vadeli hedeflerinizi güçlendirecek sürpriz bir destek edinebilirsiniz. Çığır açan yöntemler olabilir ve olumlu hissedebilirsiniz. Size zaman kazandıracak çözümler bulmak için bir zaman olabilir. Zihninizi sadece şimdi değil gelecekte de gerçekten değerli olma potansiyeli olan ve uzun vadede ödüller getiren yeni yaklaşımlara açıyorsunuz. Hayatınıza bakmanın yeni bir yolu bile içinizde uyanabilir, duyduğunuz veya tanık olduğunuz bir şey hayata bakış açınızı değiştirebilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde yükselme, kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepki göstermemelisiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işleriniz ön plana çıkabilir ancak sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, özgürlüğünüze bazı kısıtlamalar getirebilir. Çalışma yaşantınızda sizin istekleriniz dışında gelişen durumlar söz konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtacaksınız.

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>