Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Emin Adımlarla İlerliyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınıza uygun adımlar atmanız gerekiyor. Her şeyin ilişkiniz açısından önemli olabileceğini de unutmayın. Birlikteliğiniz için gerekli olan adımları atmanız gerekiyor.

Odaklanma açısından sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekiyor. Her şey için sabırlı olmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda her şey daha iyiye gidebilir. Doğru olana odaklanmayı başaracaksınız. Hata yapmayacağınız bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi niyetinizi korumakla bunun sömürülmesine müsaade etmek aynı şeyler değildir. Gerekgerekse sosyal çevrenizden bu ayrımı yapmanızı zorlaştıran ilişkileriniz varsa, bugün zamanınızı bunlara ayırabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek, iyi işlerin içinde tutmak ve hakkınız olanı alabilmek adına daha gözü açık hareket etmelisiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün sosyal etkinlikler ve grup aktivitelerine katılarak enerjinizi toplayabilirsiniz. İnsanlarla bağlantı kurmak ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda güçlü olacak ve liderlik becerilerinizi sergileyeceksiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne hazırladığınız sağlık bir kahvaltı ile başlıyorsunuz. Hayatınızın her anından keyif almanıza arkadaşlarınız imrenerek bakıyor. İşlerinizi hızlı yapmaktansa daha yavaş olup en iyiyi ortaya çıkartmak istiyorsunuz. İş yerinizde emin adımlar atmanız yöneticilerinizin dikkatini çekiyor. Bu akşam arkadaşlarınızla alışverişe çıkabilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir gün olabilir. İşlerinizi tamamlamak ve kendinize zaman ayırmak adına iyi bir planlama yaptığınızda bunu sürdürmek kolay olacaktır. Bir kere yapabildiğinizi her defasında yapabilmek için bu psikolojiyi korumanız önemlidir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizden daha çok yararlanabileceğiniz ve duygularınızı paylaşabileceğiniz imkanlar var. Uzaklar ve yolculuklar da gündeme gelebilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kendi derinliklerinize dalmak isterken yolda engeller içerisinde bulabilirsiniz. Bugünlerde öğrenme hakkınızın dahi kısıtlandığını hissedebilirsiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün değişim konusunda daha istekli olmalısın. Klasik yöntemler karşına çıkacak sorunları çözmekte yeterli olmayabilir. Kendini daha iyiye yönelecek şekilde değiştirmeye çalışmak sana büyük fayda sağlayacak.

2 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi deneyimlerinizi veya zihninizi genişletmek istiyorsunuz ancak bugün biraz gergin bir ortamda olabilirsiniz bu nedenle mümkün olduğunca odaklanmayı ve kendinizi merkeze almayı hedefleyin. Fikirler heyecan vericidir ve onları eyleme geçirmenize yardımcı olacak bir bağlantı kurabilirsiniz. Yine de şimdilik kurallara uymak akıllıca olacaktır çünkü karar verme konusunda biraz yanılgıya düşebilirsiniz. Bu, önemli konuşmalar için ideal bir zaman değil; dolayısıyla belirsizlik varsa başka bir günü beklemek daha iyi olur. İlişkideki zorluklar üretkenliği etkileyebilir veya anlayış kazanmada sorunlar yaşanabilir. İşleri yoluna koymak için sadece biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiçbir konuda haksız duruma düşmek istemiyorsunuz. Fakat olayları hep kendi açınızdan görmeye alışmışsınız. Bugün, kişisel zevklerinizin ön planda olması nedeniyle kendinizle ilgili çalışmalar içinde olacaksınız.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün eğitim, seyahat, yurt dışı konuları ön plana çıkabilir. Ani harcamalar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize mesafeli davranmanız aranızın açılmasına neden olabilir. Öncelikle iyi iletişim kurmaya çalışın. İş yerinde projelerinizi geliştirmek için elinize fırsat geçebilir. Önünüze konan programları kabul ederseniz gerçekten çok farklı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bugün sizin için her şey harika gidiyor. Hiç ummadığınız bir şekilde gelirleriniz artabilir. Geçmişte yaptığınız yatırımlarınız değerlenecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş, kilo problemi yaşamanız olası.

2 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>