Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bilinçlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, duygusal sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. Hata yapmamanız, ilişkinizin gidişatı açısından önemli olacaktır.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tercihlerinizin genel olarak belirleyici olabileceği bir gündesiniz.

Parasal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili aslanlar, bugün sağlık konuları gündemde olabilir. İş hayatınızda bazı belirsiz ve daha önce hesaplayamadığınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sorunları çözüme kavuşturmak için bugün pek uygun bir gün değil. Önemli görüşmeleriniz varsa bugün beklentileriniz karşılanmayabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Aslan burcunun günlük burç yorumu şu şekilde; Bugün kendinizi duygusal olarak daha hassas hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak için meditasyon ya da yoga gibi uygulamalara yönelebilirsiniz. İş hayatınızda ise projelerinizde detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Eğitim veya öğrenimle ilgili konular ön plana çıkabilir. Bugün, iletişim yeteneklerinizi kullanarak güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadeli planlarını gerçekleştirmek ve sorumluluklarını yerine getirmek için somut adımlar atmak isteyebilirsin. Çalışan bir Aslan burcuysanve özel hayat dengesini sağlamanın önemli olduğunu hatırlıyorsun. Bu konuda çevrenden eleştiriler alabilirsin. Arkadaş ortamında samimi bulmadığın bir kişi varsa, bu kişiyle tartışma yaşayabilirsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medyada ya da alanlarda vakit geçirmek için uygun bir gün olmayabilir. Düşüncelerinizi toplamak, çevrenizi dinlemek zorlaştığında stresiniz ve öfkeniz artabilir. Bunun getireceği pişmanlıkları o an fark edemeyebilirsiniz; doğada, havadar yerlerde vakit geçirmek daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işleri ve sizi ulaştırabilecek durumları ihmal etmeyeceksiniz. Gün içinde kendinize daha iyi bir plan yaparak hareket etmelisiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları sinir anlarında değil daha sonrasında değerlendirmenizde fayda var. Sakin olabilmeye ve yeri geldiğinde nefesinize odaklanabilmeye çalışın.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gireceğin kalabalık bir ortamda güzel muhabbetler kurman olası. Hem eski arkadaşlarınla görüşebilecek hem de yeni insanlarla tanışabileceksin. Bu güzel etkiyi değerlendirmek için evden dışarı çıkman gerekecek!

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün iletişim ve zihinsel ilgi alanlarında harika bir formdasınız. Çalışmalarınızda veya önemli biriyle olan ilişkilerinizde yeni bir anlayış seviyesine ulaşabilirsiniz. Hem güç hem de samimiyet yansıtarak insanlar üzerinde olumlu bir izlenim bırakacaksınız. Yaratıcı sezgileriniz önemli keşiflere yol açabilir ve araştırmalarınızda ödüllendirici sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu bir süredir üst üste koyduğunuz emeklerin nihayet sizi tatmin edici şekillerde sonuçlandığı bir gün olabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirmek isteyeceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işleriniz ön plana çıkabilir ve finansal konularda kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Hızlı ve girişken yapınızı ön plana çıkaracak seyahatler söz konusu olabilir. İdealleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 17' 47" R
Ay
Boğa
05° 28' 39" R
Merkür
Akrep
06° 55' 59" R
Venüs
Yay
00° 27' 48" R
Mars
Yengeç
23° 14' 27" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 18" R
Satürn
Balık
13° 22' 36"
Uranüs
Boğa
26° 24' 32"
Neptün
Balık
27° 47' 54"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 12"
Lilith
Terazi
12° 16' 20"
True Node
Koç
06° 35' 57"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>