Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlginç Tesadüfler Kapıda! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. İlişkinize zarar verebilecek durumlardan uzak durmalısınız. Koşullara uyum sağladığınız takdirde ilişkinizin seyrini olumlu yönde değiştirebileceğinizi unutmamalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mevcut tüm problemleri çözmeye odaklanacaksınız. İçinizden geldiği gibi hareket etmek isteseniz de, bunu yaparken dikkatli olmalısınız. Daha kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, finansal durumunuzu zorlayabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Etkin yaklaşımlar geliştireceksiniz; ancak bunun için biraz daha dengeli olmanız gerekebilir. Hata yapmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimseye hissettirmeden yaşadıklarınız sizi yormuş olabilir. Bugün “güçlü görünme” maskenizi çıkarın. Kendinize karşı dürüst, yapıcı ve iyimser olduğunuda bunun bir maskeden fazlası olduğunu anlayacaksınız. Aslında öyle olduğunuzu ama bazen dinlenmenin önemli bir hak olduğunu hatırlıyorsunuz.

17 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizi dağıtabilecek bazı konularla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı olmaya ve odaklanmaya çalışın. İletişimde olacağınız kişilerle anlaşmazlıklardan kaçınmak için sakin ve anlayışlı olmanız önemli olabilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumaya çalışın. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz.

17 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç karşılaşma ve tesadüflerle dolu bir gün seni bekliyor. Uzun süredir haber alamadığın eski sevgilin ansızın iletişime geçmeye çalışabilir. Tahammül seviyenin zorlandığını hissettiğin bazı konuşmalara dahil olabilirsin. Kendi işine sahip bir Aslan burcuysan yaptığın yatırımların karşılığını maddi olarak almaya başlayabilirsin.

17 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neşeniz yokken varmış gibi davranmak en zorudur. Her zaman yüksek bir enerji ile her şeyi karşılama zorunluluğu içinde olduğunuz için bu size kolay gibi gelebilir. Ancak objektif düşündüğünüzde, dönüp kendinizden eksilenlere baktığınızda işlerin tam tersi olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi hapsetmeyin.  

17 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda karar vermek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Ani kararlar almamaya özen gösterin.

17 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Estetik ve gösteriş gerektiren herhangi bir konuda başarılı bir gün. Ayrıca planlama yapmak ve dostlarınıza yardım etmek için de uygun bir gün.

17 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir defter edinin ve sizin için önemli, önemsiz olan konuların listesini yapın. Bu size hangi konulara ağırlık vermeniz gerektiğini daha net gösterebilir. Aklınızdan geçenleri hayatınıza da taşımak için sizi bu amacınızdan saptıracak hiç kimsenin tuzağına düşmeyin.

17 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, eğer biraz güvensiz hissediyorsanız veya şu anda çözmeniz gereken çözülmemiş sorunlarınız varsa, zihninizin eşitsizlikler ve adaletsiz durumlar etrafında dönen meselelere yöneldiğini görebilirsin. Bugünün enerjileri her şeyi büyütebileceği için, gerçekte ne hissettiğinizi açıklamayan iletişimlere dikkat edin. Örneğin, başkalarının söylediklerine fazla anlam yüklüyor olabilirsiniz ve buna karşı tepkiniz istemeyebileceğiniz bir kalıcılığa sahip olabilir. Yine de, planlarda zayıflıkların nerede olduğunu görmek için fazladan gözlem gücüne sahipsiniz ve ilerledikçe bunları onarmaya veya güçlendirmeye karar verebilirsin.

17 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde aşk senin hayatına girecek ya da eski bir aşk canlanacak ama bu konuda bir uyarı yapmalıyım: unutma ki Merkür retro var ve Merkür retro ile gelenler genelde gidebilirler… Ruhsal büyüme ve artan sezgiler seninle. Yeni bir yuva bulma, taşınma, atama veya tayin olabilir. Hayatında ödüller ve terfiler de çok yakında sana geliyor.

17 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

17 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, özel hayat veya sağlık konularında bazı aksilikler ve sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hissettiğiniz duygularda karmaşa yaşıyor olabilirsiniz. Sorunları kendi içinizde yaşamak yerine, karşılıklı konuşarak çözmek için gayret gösterin. İlişkinizin geleceği açısından olayları iyi çözümlemekte fayda var. İş ilişkilerinizde belli edilmeden birileri tarafından sınanıyorsunuz. Size karşı bazı güvensizlikler söz konusu. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün

17 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>