Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fevrisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, olumsuz enerjilerden uzak durmaya çalışmalı ve gelişmeleri lehinize çevirmeye odaklanmalısınız. Tüm sorunların ve sıkıntıların geride kalabileceği bir sürece adım atıyorsunuz. Enerjiniz karmaşık görünebilir; ancak bu durumun üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, rahat hareket etmeli ve elinize geçen fırsatları mantıklı bir şekilde değerlendirmeye odaklanmalısınız. Dengeler karmaşık olsa da, istediğiniz sürece bunların üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız.

Bugün, elinize geçen fırsatları değerlendirme konusunda yeni gelişmelere açık olacaksınız. Hata yapmamak ve kontrollü olmak önemlidir. Finansal olarak toparlanmak istiyorsanız, doğru planlama yapmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali durumlar ve ortak kaynaklarla ilgili eski sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendinize ve başkalarına karşı dürüst ve cesur bir yaklaşım sergilemelisiniz. Harcamaların sizi yormaması için planlı olmaya gayret gösterin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu insanları için olumlu bir gün olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ve kendinizi ifade etme isteğiniz artacak. İş hayatınızda başarılı adımlar atabilir, yeni projelere odaklanabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşanabilir. Kendinize zaman ayırarak güzellik ve bakım rutinlerine odaklanmak size iyi gelebilir. Bugün keyif aldığınız aktivitelere vakit ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz. Eğlenceli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atmak istediğin adımlara karşı kendini daha cesur hissediyorsun. Pratikliğin sayesinde özellikleortamında aranılan bir kişi olabilirsin. İş toplantılarında ciddiyetsiz davranan insanlara karşı tavrınız keskinleşebilir. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Haftanın ilk gününden işlerinin büyük çoğunluğunu bitirmiş olmanın rahatlığını hissedeceksin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve finansal hayatınızda olumlu değişiklikler yaparak, kendinizi daha güçlü ve güvenli hissedebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına alarak, birikimlerinizi artırabilir ve yatırımlar yapabilirsiniz. Kendi değerlerinizi belirleyerek, olumsuz etkilerden uzak durmalı ve geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelisiniz. 

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konulara uyumlu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. Duygusal anlamda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlamalarınızı ufak ufak gerçeğe dönüştürebileceğiniz bir gündesiniz. Bugünlerde çevrenizden yardım almaktan çekinmeyin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki kadın dostlarınız ya da ailenizin kadın üyeleriyle aranızdaki bağı düşünebilirsiniz. İnsanların olaylara bakış açılarından ne derece etkilendiğinizi anlamak için bu iyi bir yol olabilir. Günün sonunda vermeniz gereken bir karar olduğunu fark ettiğinizde bunu halının altına sürüklemeyin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yaratıcı ilhamlar veya beklenmedik olaylar düşünce tarzınızı olumlu etkileyebilir, sevgili Aslan. Heyecan verici ve verimli iletişimler ön planda. Etkileşimler daha dengeli ve huzurlu görünüyor. Gün boyunca, partnerinizin ya da arkadaşınızın hayatınızdaki rolünü daha çok takdir edebilir ve bu ilişkiye daha fazla saygı duyabilirsiniz. Karşılıklı olarak faydalı durumlar öne çıkıyor. Arkadaşlarınız sizin için yeni fırsatlar yaratabilir. Sosyal ilişkiler bugün önemli bir tema olsa da zihinsel olarak da disiplinli bir dönemdesiniz. Para meselelerini veya işlerinizi düzenlemek için güçlü bir motivasyona sahipsiniz ve bir yetenek veyageliştirmek için ekstra çaba sarf etmek size doğal gelebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konular, bankalar, krediler gündemde olabilir bugün sevgili aslanlar. Sağlık konularında bir gündeminiz varsa bugün tetiklenebilir. Hem para hem sağlık alanında risk alınmaması gereken bir gün. Önemli kararlarınızı birkaç gün sonrasına bırakın.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani zorlanmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınızdan çok duygularınızla hareket etmeniz özel hayatınızda sorunlar yaratıyor. Çevrenizdeki birtakım söylentilerin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Kariyerinizle ilgili çalışmalarınızla olumlu gelişmeler var. Enerjiniziyerinde çalışarak kullanmanız sayesinde üstlerinizin takdirini alabilirsiniz. Grup çalışmalarında esnek davranmaya çalışın. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçlardan kaçının.

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>