Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda daha anlayışlı olmalısınız. Olumsuzluklara takılı kalmak, ilişkinize zarar verebilir. Gerginlikleri ortadan kaldırmak için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz.

İş ve kariyer yaşamınızda, çabalamaya devam etmeli ve doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya özen göstermelisiniz. Yapacağınız düzenlemelerden olumlu geri dönüşler alma olasılığınız var.

Bugün gelir ve gider arasındaki sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Rahat nefes almanın yollarını aramalısınız. Olumsuzlukları gözünüzde fazla büyütmemeniz gereken bir gün. Bilinçli harcamalar yapmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi açıklamanız gereken durumlar doğabilir. Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek, bir hatadan dönmek, unutulan bir sözü yerine getirmekle günü geçirebilirsiniz. Burada almanız gereken mesaj, mücadele vermek değil mücadelenin ne sonuçlar çıkardığını da hesaplamaktır.

15 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün içsel dünyanıza odaklanmak ve duygularınızı derinlemesine keşfetmek için uygun bir gün olabilir. Bugün duygusal denge ve huzur bulmak için meditasyon, yoga gibi ruhsal uygulamalara yönelebilirsiniz. İletişimde dikkatli olmak ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmek önemli olabilir. Enerjinizi sevdiklerinizle paylaşarak daha anlamlı ve mutlu bir gün geçirebilirsiniz. Umarım bugün keyifli vakit geçirirsiniz!

15 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelir geçer şeyleri hiç olmadığı kadar kafanda döndürüyorsun. Çevrendekilerin merhametsizliğine şahit olmak, sert çıkışlarda bulunmana neden olabilir. Otomatik ödeme talimatlarının gerçekleşmemiş olmaması, Pazar günü seni ekstra koşturacak. Evinde yapmak istediğin ufak dekorasyon yenilikleriyle kendini daha iyi hissedeceksin.

15 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açık konuşulmayan her konu başka bir yanlış anlaşılma doğurabilir. Taşınma ve değişiklik yapmakla ilgili fikirleriniz varsa, bunları işi bilen kişilerle planlamanızda fayda var. Maddi imkanlarınızın zorlanması, sürecin olumlu ilerlemesini mümkün kılmayabilir; pahalı istek ve takıntılardan uzak durmaya çalışın.

15 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizi ve ortaklığı konuları ilgilendiren çabalar gündeme gelebilir. Aynı zamanda sosyal alanda grup çalışmalarında da verimli olabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim konularında şanslı olacak ve bir şeyleri çabalarınız ile düzeltebileceksiniz. Evinizde değiştirmek istediğiniz alanlarla ilgilenmek için oldukça uygun bir gün.

15 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekonomik koşullarda iyileşme haberleri alabilirsiniz. Emek verip sonrasında karşılığını görmek sizi motive edebilir. Şansınızı ya da sınırlarınızı zorlamak hoşunuza gitmese de bazı kolaylıkların bu zorlukların içinden çıktığını unutmamalısınız.

15 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, belirli görevleri görmezden geldiyseniz veya ertelediyseniz, bazı şüphelerle veya suçlulukla savaşabilirsiniz ve bugün bu konuda sizi zorlayabilir. Fırsatların tadını çıkarmak için kendinizi özgürleştirmek adına bu sorunları ele almak iyi bir fikirdir. Bugün birbirinizi her zaman anlamasanız da biriyle eşleşmek için iyi bir zaman. Gün ilerledikçe hayat daha mutlu ve daha tatmin edici hissedilir. İnsanlar size daha fazla nezaket gösterebilir. Yeni bir şey öğrenmek heyecan vericidir ve dürüstlük kapıları açıyor gibi görünür. Dünyanızı veya görüşünüzü genişletme şansı şu anda sizinle. Hayatın stresleriyle daha fazla sabır veya daha geniş bir bakış açısıyla başa çıkmak mümkün.

15 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sen; akıllı, kararlı, idealist ve yorulmak bilmez bir savaşçısının. Çok büyük hızla gerçekleşen olaylar var hayatında. Seçeneklerini dikkatlice yeniden değerlendirmek için kendine zaman ayırman gerekiyor. Yaşam enerjinle birlikte yaratıcı çözümler bulabilirsin. Aynı zamanda etrafında çapkın insanlar olabilir, onlardan kendini korumalısın. Bunlara dikkat et, zira aşık olduğunda acı çekebilirsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

15 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün evlilik, ortaklık veya ilişkilerinizde geçmişten gelen konular ve aşkla ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizden güven istiyor. İlişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. Bazı işlerinizi tamamlamakta, sonuca ulaştırmakta gecikmeler olabilir. Bu nedenle sabırlı davranmalı, disiplin göstermekte devam etmelisiniz. Neyse ki motivasyonunuzun yüksek olduğu bir dönem! Bu durum direncinizin artmasını ve kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>