Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alttan Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Şartlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olsa da üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Odaklanmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak zorluk içeride girebilirsiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamanın size yarar sağlamayacağını da bilmelisiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde önemli bir dönüm noktasına geldiğinizi düşünebilirsiniz. Sorumluluk değişimi isteyebilir, bunu nasıl yapacağına dair ön hazırlıklara başlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve memnun olmadığınız durumlar için önlem almanız önemlidir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim konularında dikkatli olmalısınız. Karşınızdaki kişilerle daha anlayışlı ve nazik bir şekilde iletişim kurmaya çalışın. Kendinizi ifade etmek konusunda güçlü bir sohbetiniz var ancak karşı tarafı da dinlemeyi ihmal etmeyin. Özellikleveya eğitim hayatınızda kararlar almadan önce detaylı bir şekilde düşünmeye gayret edin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafa dinleyeceğin güzel bir tatile çıkmak isteyebilirsin. Sana yakın olan lokasyonda olan otelleri araştırıyorsun. Evli bir Aslan burcuysan, partnerinle zaman zaman ortak noktada buluşmakta zorlanabilirsin. Yine biriniz altta alarak tüm sorunlarınızı çözüyorsunuz. Akşam saatlerinde sosyalleşmek isteyebilirsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınıza yatmayan hususlar olabilir. Bunların nereden doğduğunu, nasıl geliştiğini anlamak için kendinize zaman tanımalısınız. Evinizde vakit geçirmek, ailenizle ya da güvendiğiniz kişilerle görüşmek hem sorularınıza yanıt bulmanızı hem de dinlenmenizi sağlayacaktır.

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay özellikle sağlık, düzen ve işinizle ilgili konuları öne çıkarmakta. Aynı zamanda ilişkiler üzerinde de yeni fikirler üretebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle aşk konusunda partnerinizle ömürlük bir ilişki paylaşabilirsiniz. O'na karşı paylaşım ve sevgi odaklı olacaksınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanı toparlamak için keyif aldığın konulara odaklanmak isteyebilirsin. Kendine odaklanmak ve kafanı toparlamak gün içerisinde yaşadığın meşguliyeti ve gerginliği atmanda faydalı olacak. Toprakla daha içli dışlı olmak sana yarayabilir bugün.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bazı gizli duygularınızı harekete geçiriyor ve sizi iletişim ve bağlantılar kurma konusunda harika bir forma sokuyor. Çalışmalarınızda bir atılım yaşayabilir veya sizin için önemli biriyle yeni bir anlayış seviyesi yakalayabilirsiniz. Hem güç hem de sıcaklık yansıtıyorsunuz ve insanlar bunu fark ediyor. Yaratıcı bir şeye başlamak için mükemmel bir zaman. Konulara sadık ve olumlu bir bakış açısıyla bakmaya meyillisiniz. Büyümenize yardımcı olan durumlara veya insanlara çekiliyorsunuz ve bunlar sizi bir amaç duygusuyla dolduruyor. Yaratıcı sezgiler önemli keşiflere yol açabilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızda çevre iletişiminiz mükemmel. Özellikle disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Bugün, hiçbir konuda acele etmeyin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her olayı pratik bir şekilde çözeceğinizin farkındasınız. Düşünceleriniz hızlı ve yoğun duygular içindesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli şartları kısa sürede oluşturacaksınız. Beklediğiniz haberleriniz gecikebilir.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 08" R
Ay
Boğa
05° 03' 26" R
Merkür
Akrep
06° 53' 23" R
Venüs
Yay
00° 25' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 41"
Uranüs
Boğa
26° 24' 35"
Neptün
Balık
27° 47' 56"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 17"
Lilith
Terazi
12° 16' 09"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>