Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özlem Dolusun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Duygusal olarak kendinizi biraz olsun geriye çekmek isteyebilirsiniz. Şartlara uygun hareket etmenin bu süreçte daha önemli olabileceğini unutmayın.

Mesleki zorlukları gözünüzde çok fazla büyütmemelisiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz çok az şey var. Bunun farkına varmanız gerekiyor.

Finansal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ödemelerinizi zamanında gerçekleştiremeyeceğiniz bir gündesiniz, dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni başlangıçlar ve yaratıcı girişimler için ideal bir gündesiniz. Enerjiniz yüksek, kendinizi güçlü hissedebilir, bireysel çalışmalarınızı sunabilir, yeteneklerinizi geliştirerek bir alanda uzmanlaşabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin, ancak sorumluluklarınızı ihmal etmemeye ve ölçülü davranmaya dikkat edin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcundaki kişiler için ilişkilerinde tutkulu ve romantik bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmekte daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. İş hayatınızda liderlik vasıflarınızı ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün, hayallerinizi gerçekleştirmek için atılması gereken adımları belirlemek için zaman ayırmak iyi olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş burcuna geçiyor. El işiyle uğraşan Aslan burcuysan, hobilerini mesleğe dönüştürmek için önemli bir fırsat yakalayabilirsin. Karşına çıkan fırsata hemen hayır demektense iyice düşünmelisin. Ailesinden uzakta yaşayan Aslan burcuysan, onları özlediğini fark edebilirsin. Ailenle uzun telefon görüşmeleri yaparak hasret gideriyorsun.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevginiz sorumluluğunuzu arttırabilir. Kendinizi bir kontrole ve düzenlemeye adayabilirsiniz. Aile üyelerinizin bu telaşı anlamasını beklemek, anlamadıklarında da öfkelenmek en çok sizi yoracaktır; kendinizi ve çevrenizi baskı altında tutmayın.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yani anlaşmalar gündeme gelebilir. Eğitim hayatınız keyifli geçebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat biraz durgun gibi görünse de Pazartesi gününden itibaren Güneş burcunuza girdiğinde tempo artacak. Hafta sonu tek hedefiniz, fiziksel ve zihinsel enerjinizi korumak olmalı.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir insan ile tanışman olası. Bu kişinin arkadaşlığı sana güzel etkiler sağlayabilir. Eğer yalnızsan ve aşk konularında yenilik arıyorsan bu kişi sana bu ışığı yakabilir. Heyecanlı ve güzel bir gün geçirebilirsin bugün.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün geçmişe dair içgörüler elde edebilir ve bazı kötü şeyleri geride bırakabilirsiniz. Bu; yarım kalmış işlerin ve süreçlerin tamamlandığı, temelini attığınız şeyleri inşasını yaptığınız bir gün olabilir. Sağlığını ve ruh haliniz konusunda neyi geliştirebileceğinize dair bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal veya hizmetle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Bu dönemde günlük rutininizde önemli ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı iyileştirme yollarını arayın. Sezgileriniz yüksek ve olayların ardındaki büyük resmi görebilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Bazı yazışmalar gündeme gelecek.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner veya ortağınızla ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olmalısınız. Ay'ın konumu, aşk ilişkilerinize potansiyel bir heyecan getiriyor. Planlı bir şekilde davrandığınız zaman olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 17' 47" R
Ay
Boğa
05° 28' 39" R
Merkür
Akrep
06° 55' 59" R
Venüs
Yay
00° 27' 48" R
Mars
Yengeç
23° 14' 27" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 18" R
Satürn
Balık
13° 22' 36"
Uranüs
Boğa
26° 24' 32"
Neptün
Balık
27° 47' 54"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 12"
Lilith
Terazi
12° 16' 20"
True Node
Koç
06° 35' 57"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>