Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sevgi En İyi İlaç! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Beklenmedik koşullarla karşı karşıya kalacak olsanız da toparlanmaya çalışın. Daha dengeli olmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumlarla olan sorunlarınızı tamamen çözüme kavuştusmaya çalışın. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anlaşılmadığınız yerde durmamalısınız. Bunun bir ego savaşına, laf kavgasına dönmemesi için bir duruş sergileyin ve sözlerinizin kalitesini düşürmeden hareket edin. Yarım bıraktığınız ya da şu an daha iyi bir fırsat bulduğunuz işlerinizle ilgilenmek için iyi bir gün olabilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün motivasyonunuz yüksek olacak ve enerjinizi başkalarıyla paylaşmak isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde aktif olmak ve insanlarla iletişim kurmak size iyi gelecek. İçinizdeki liderlik özelliklerini ortaya çıkarmak için bir fırsatınız olabilir. Fakat, sabırsızlık ve kontrolcü bir tutumunuz olabilir, bu nedenle diğer insanların düşüncelerine ve fikirlerine de değer verdiğinizden emin olun. Kendinizi romantik ilişkilerde de tutku dolu hissedebilirsiniz, bu nedenle duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek için özel çaba sarf edin. Özgürlüğünüzü ve yaratıcılığınızı korumak için zaman ayırın. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

24 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birine muhtaç olmak size göre değil. Kendinize her anlamda yetmek istiyorsunuz. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız önemli işlerinizi erkenden halledip partnerinizin yanına gitmek isteyeceksiniz. Onu çok özlediğinizi fark ediyorsunuz. Bugün ailenizle gergin dakikalar yaşayabilirsiniz. Kötü söz söylememeye özen göstermelisiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmelisiniz. Enerjinizi doğru anlamda kullanmayı başarabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceği unutmayın. Sınırlar karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve gruplar içinde daha hareketli olabilirsiniz. Gelecek yönünde ciddi düşünceler içindesiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vurgulamak istediğiniz bazı konuları doğru kişilere vurgulayarak size olan tutumlarını değiştirmelerini sağlayabilirsiniz. Kendinizi taktir edebilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarından gelecek bir haber sayesinde kendini hareketli gelişmeler içinde bulman çok olası bugün. Gireceğin yeni ortamlarda yeni insanlarla tanışmaya özen göstermen önemli olabilir. Vizyonunu geliştirmen ve daha keyifli şeylere öncelik vermen bu vesileyle gerçekleşebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün bazı konulara yeni bir şekilde bakmaktan ve yaklaşmaktan, belki bazı şeyleri yeniden yapmaktan ve bu sefer daha iyi hale getirmekten çok şey öğreneceksiniz. Yeni tarzlar deneyerek, farklı düşünüyor ve kendinizi daha iyi ifade ediyorsunuz. Eski konuşmaları veya kararları tekrar gözden geçiriyor olabilirsiniz. İletişimlerinizin her zaman istediğiniz şekilde karşılanmayabileceğini unutmayın. Şimdi muhtemelen ileriye dönük hareketlerin ve daha net kararların alındığını göreceksiniz. Bugün sevdiğiniz fikirleri ve projeleri keşfetmekte kendinizi daha özgür hissedersiniz. Sezgileriniz pratik konular, iş, para ve kariyer konusunda güçlü.

24 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donanıma hazırsınız. Yeni sınavlara doğru gidiyorsunuz.

24 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Şans sizinle olsun.

24 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki kişiden çok hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksiz yere büyütüyorsunuz. Eğer yalnızsanız, yarım kalmış bir aşk hikayesine kaldığınız yerden devam etmeniz söz konusu. İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar söz konusu. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz

24 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 56" R
Ay
Koç
29° 02' 33" R
Merkür
Başak
18° 50' 53" R
Venüs
Terazi
26° 35' 33" R
Mars
Yengeç
09° 02' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 42"
Satürn
Balık
15° 06' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 17"
Lilith
Terazi
09° 11' 04"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>