Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kontrollü Davranmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ilişkiniz açısından sizi zorluyor olsa da kendinizi toparlama şansınız var. Her şey daha iyiye gidebilir.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Finansal olarak sizi zorlayacak her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fikir paylaşımları konusunda cömert hissedebilir, hem sosyal alanlarda hem de dijital platformlarda konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz. Her doğrunun her yerde söylenmeyeceğini unutmamalısınız. Bilmek, her zaman haklı çıkarmayabilir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etmek için mükemmel bir gün olabilir. Yaratıcılığınız ve liderlik becerileriniz yüksek olacak ve çevrenizdeki insanları etkileyebileceksiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve başkalarını etkilemek için doğal bir yeteneğiniz olacak. Ancak, kendinizi çok fazla ön plana çıkarmamaya özen gösterin. Diğer insanların fikirlerine ve duygularına saygı göstermeniz önemli. İlişkiler alanında samimiyet ve dürüstlükle ilerlemeniz gerekebilir. Kendinizi sevdiklerinizle birlikte keyifli bir şekilde paylaşarak güzel anılar oluşturabilirsiniz. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirmek için aktif olmanızda fayda var. Kendinizi fiziksel olarak da hareketli tutmak, motivasyonunuzu yükseltecek ve içsel dengeyi sağlayacaktır. Kendinizi takdir etmeyi ve gelişiminizi kutlamayı unutmayın. Unutmayın, bugün size fırsatlar sunulabilir, bunların değerlendirmek için kendinize güvenin.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde problem yaşayan bir Aslan burcuysanız, ailenizden fikir almak isteyebilirsiniz. Yuvanızı dağıtmak istemeseniz de kafanız bir hayli karışık. Gün içerisinde ikili ilişkilerinizde bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Fevri davranmak yerine, farklı fikirlere de açık olmanız gerektiğini anlayabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız bir iyiliğin karşılığını bugün sıkıştığınız bir durumdan çıkarak alabilirsiniz. İyi niyetinizi ve neyi neden yaptığınızı unutmadan yaşamalısınız. Bunu normalleştirirseniz sorunlar karşısındaki çözümün basit olduğunu göreceksiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklentilerinizle ilgili kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engeller meydana gelebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızda artış olabilir. Akışta kalın.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda bulunarak yeni çevreler edinebileceğiniz bir gündesiniz ancak gerek arkadaşlarınız gerekse partnerinizin kıskançlığına karşı dikkatli olmalısınız.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini rahat ettirmek, bol bol dinlenmek ve kaygılardan uzaklaşmak... Bu aralar en büyük hayalin bu olabilir. İşte bugün de bu hayaline ulaşabilirsin. Hem için rahat olacak hem de dinlenmek için ihtiyaç duyduğun zamanı bulabileceksin. Bu enerjiyi sonuna kadar değerlendirmen gerekecek.

25 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün enerjinizi toplamak veya adım adım bir şeyler inşa etmek için iyidir. İşleri aceleye getirmenin sizi çok uzağa götürmediği açıkça ortaya çıkabilir. Şimdi en iyi sonuçları elde etmek için gelecekteki başarının temellerini atmaya odaklanmayı hedefleyin. Sağlık ve çalışma hedeflerinizi ilerletmek için mükemmel bir zaman ancak yavaş ama emin bir yaklaşım tercih edilir. Hayatınızdaki küçük şeylerin üstesinden gelmek, güveninizi ve genel bakış açınızı önemli ölçüde geliştirebilir. Ertelemediğiniz zaman kontrolün sizde olduğunu daha çok hissedersiniz. Neyse ki, kendinize ayak uydurmak ve hatalardan ders çıkarmak daha doğal geliyor. Bu koşullar altında daha iyi sağlık ve alışkanlıklara yönelik bir plan bir araya gelebilir.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyorsunuz. Bugün partnerinizden yardım alabilirsiniz.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ancak tartışmalar içinde kalabilirsiniz. Şans sizinle olsun.

25 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün tek başınıza kalmak ve kabuğunuza çekilmek isteğiniz artabilir. İçinize dönmek ve derinleşmek yerine sevdiğiniz ya da arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmaya çalışın. İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler, moralinizin yükselmesini ve hayata daha pozitif bakmanızı sağlayabilir. Bu aralar fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğunuz için sağlığınıza dikkat edin.

25 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>