Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Motivasyonunuzu Geri Kazanıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz sizin açınızdan çok daha iyi olabilir. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Süreç içerisinde tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Sorumluluklarınızın iyiden iyiye artış gösterme ihtimali bulunuyor.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye almalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen elinizden geleni yapsanız da istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Üzerinde fazlaca durmak doğru noktaya odaklanmanızı zorlaştıracağı için ara vermeyi ya da görüş almayı deneyebilirsiniz. Nasıl bir çevrede olduğunuzu, gördüğünüz destekle daha iyi anlayacaksınız.

26 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerji ve motivasyon yükseliyor olacak. Kendinizi daha iyimser ve cesaretli hissedeceksiniz. İletişim becerilerinizin güçlendiği bir gün olacak, bu yüzden iletişim kurmanız gereken alanlarda başarılı olabilirsiniz. Ayrıca yaratıcılığınız da yüksek olacak ve yeni projeler üretebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için mükemmel bir zaman. Ancak agresiflik veya baskıcılık gibi olumsuz yanlarınızı kontrol etmek önemli olacak. İlişkilerinizde gösterdiğiniz liderlik nitelikleri sayesinde bugün önemli bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinize güvenin ve bu enerjinin tadını çıkarın!

26 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin ilerleyen işlerinizi ve iletişim kopuklarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kaybettiğiniz disiplininizi kazanmak için güzel bir gün. İş arayışında olan bir Aslan burcuysanız, teklifleri değerlendirmek isteyecekseniz. İlişkisi olan bir Aslan burcuysanız, partnerinizle yeni bir tatil planı organize etmek isteyebilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birilerinin desteğini almak özgüveninizi arttırabilir. Bu destekle daha iyi hissettiğinizi düşünebilirsiniz ama desteğin nereden gelmesi gerektiğini iyi seçmeniz gerekecektir. Sağlık sorunlarınızla ilgili iyi haberler alabilirsiniz, dikkat etmeye devam edin. 

26 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizdeki insanları da olaylara katmak isteyebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Bazı zamanlar sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sabırlı olmanızda fayda var.

26 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönemde bazı diğer konularda da suçluluk hissediyor olabilirsiniz ancak her şey olması gerektiği için var oldu bu yüzden kendinizi suçlamamalısınız.

26 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her işi tek başına yapmaya çalışmak gerekenden fazla yorulmana sebep olabilir bugün. O yüzden deyükünü mümkün olduğunca hafifletip kendine zaman yaratmak senin için önemli bir mesele haline gelebilir. Kendine ayırdığın zamanda yeni şeyler öğrenmek haftaya daha pozitif başlamanı sağlayabilir.

26 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün sizi birbirine bağlayan ortak veya tanıdık konuları takdir ederek ilişkilerinizi güçlendirmek için harika bir zaman olabilir. Şefkat ilişkilerde daha doğal ve özgürce bulunuyor. Karşılaştığınız insanların ve durumların olumlu taraflarını görmeye açık oluyorsunuz. Etkileşimlerinizde daha fazla hassasiyet ve nezaket olabilir. Gerekli bir molanın tadını çıkarmak iyi gelebilir. Bugün size gelen bilgilerden ilham alabilirsiniz. Mali veya ailevi konularla ilgili haberler moralinizi yükseltebilir. Şimdi yapılan uzun vadeli planlar özellikle sağlam ve keyifli olabilir.

26 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteyaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönemdesiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

26 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya gündelik rutinlerinizde ani krizsel olaylar gerçekleşebilir. Şans sizinle olsun.

26 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle,ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yenibağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

26 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 29" R
Ay
Koç
28° 25' 10" R
Merkür
Başak
18° 46' 15" R
Venüs
Terazi
26° 32' 30" R
Mars
Yengeç
09° 01' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 32"
Satürn
Balık
15° 06' 49"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 23"
Lilith
Terazi
09° 10' 48"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>