Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendinize Yatırım Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal davranacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok zor olmayacak. İlişkinize uygun adımlar atın.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. İşlerinizi kısa zaman içerisinde halletmek için harekete geçmelisiniz. Dengeli olmanız gerekiyor.

Maddi anlamda daha tutarlı olmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylerin eksikliğini hissettiğiniz için huzursuz ve şikayetçi olabilirsiniz. Bunun sorununuzun çözümü olmadığını bildiğiniz halde devam ettirmek hem zamanı hem de çevrenizdekileri kaybetmenize yol açabilir. İlk taşı atan siz olduğunuzda bunun devamının gelebileceğini bilin ve bugün eksiklerinizin listenizi yapın.

3 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, Aslanlar için bugün, kendinizi ifade etmek ve iletişim becerilerinizi kullanmak önemli olacak. Bir sunum yapmak veya fikirlerinizi paylaşmak için harika bir zamanın arefesinde olabilirsiniz. Ayrıca, bugün kısa seyahatler veya yeni insanlarla tanışma fırsatları da olabilir.

3 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda kendinizi geliştirmek için internet üzerinden seminerlere katılabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda bu seminerlerin sizi ne kadar geliştirdiğini göreceksiniz. Ailenizden maddi sorunlarınızı çözmek için yardım istiyorsunuz. Her ne kadar burun kıvırsalar da sonunda size yardım elini uzatıyorlar. Gün sonunda ailenizden finansal konularda tavsiyeler alacaksınız.

3 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettiklerinizin üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Siz size yakışanı uygulamak konusunda objektif ve ısrarcı olduğunuzda bunları etkisiz hale getirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kadın figürlerle yapacağınız görüşmelerde bunu gösterebilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı uğraşlara zaman ayırmak için güzel bir gündesiniz. Uzaklar ve yolculuklarla ilgili uğraşlar da gündeme gelebilir.

3 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal çevrenizin genişlediği, insanlarla bir arada keyifli paylaşımlar yapabilme potansiyelinizin olduğu bir gündesiniz. Bunun keyfini çıkarın.

3 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içi anlaşmazlıklarla arana mesafe koymak senin için iyi olacak. Kendini gereksiz yere strese sokmaya gerek yok. Kendini gereksiz yere üzmemek için dikkatini başka şeylere yöneltmek şimdilik iyi bir çözüm olabilir.

3 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, muhtemelen bir süre daha kalbinize karşı temkinli davranacak olsanız da rahatlık ve sevgi konusunda yavaş yavaş yolunuza devam edeceksiniz. Bugün oturun ve ulaşmak istediğiniz yaşam hedeflerinden birkaçını düşünün. Bu, kariyerinizde nereye gitmek istediğinizi veya on yıl içinde ne kadar para kazanmak istediğinizi bulmakla ilgili değil. Bu, bir insan olarak ne gibi deneyimler yaşamak istediğinizle ilgili olmalıdır. Neyi deneyimlemek istediğiniz konusunda iddialı olun. Sonuçta bunu gerçekleştirmenin ilk adımı, onu nasıl gerçekleştireceğimizi düşünmektir.

3 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi, işinize aksettirebiliyorsunuz. Sosyal hayatınız ve aktivitelerinizde canlanma söz konusu.

3 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

3 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş senin gezegenin,ve aşkta sıcaklık, başarı, parlama, neşe, aydınlık, netlik, kontrollü, pozitif, canlı ve enerjik bir yaşam döngüsü seni bekliyor. Hayatta biz birden fazla ruh eşi bulabiliriz. Bir yerlerde seni arayan ruh eşin için davetiye çıkar. Ayrıca ayrıldığın ruh eşine ise teşekkür et ve uğurla. Aşkta bu düşüncelere takılmak ve eskiyi düşünmek seni bloke ediyor. Doğru sözlü, dürüst ve objektif olduğunda ise bütün kararlar senin lehine oluyor.

3 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi siz arayın. Hep onun aramasını beklemeyin. Ona küçük hediyeler verip gönlünü alın, şımartın. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın, yoksa zararını siz görürsünüz. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

3 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>