Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Planlısın! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğiniz kişiye karşı ters yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikteliğinizde huzursuzluk yaratma ihtimaliniz bir hayli yüksek. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da bir şekilde ayak uydurmaya çalışın. Yargılamalar konusunda biraz daha sabırlı olun. Duygusal olarak beklenmedik gelişmeler de gündeme gelebilir.

Ani gelişen olayları yakından takip etmeyi amaçlayacaksınız. Fiziksel ve zihinsel olarak yorgun düşebileceğiniz bir gündesiniz. Dengelerin karmaşıklık gösterdiği bugün içerisinde tüm şartları lehinize çevirmeye odaklanın. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilere sert davranışlar göstermekten de kaçının.

Finansal durumunuzla alakalı konuları daha yakından takip etmek isteyeceksiniz. Maddi sınırlarınızın bilincinde olmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Sahip olduğunuz yetenekleri kullanmakta sorun yaşamayacağınız için yeni kazanç yolları bulmanız da zor olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözümlere odaklanarak, emeklerinizin karşılığını alacak ve çevrenizden destek göreceksiniz. Olumsuz düşüncelere fırsat tanımadan, adil ve mutlu bir gün geçirmelisiniz. Buna neden olanları değil, engel olanları düşünerek, kişisel bakımınıza önem verip, yeni fırsatlara açık olarak yol alabileceğinizi unutmayın.

4 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, ilişkilerinizde kendinizi daha güvende hissedeceksiniz ve içgüdüleriniz size doğru yolu gösterecektir. İletişim konularında dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, hem kendinizi hem çevrenizdekileri olumlu şekilde etkileyebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için fırsatlar doğabilir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniay’a ev sahipliği yapıyorsun. Uzun zamandır aynı işte çalışan Aslan burcuysan, kendi işini kurmak isteyebilirsin. Planlarını bu yönde yapmak isteyeceksin. Sağlık sorunları olan Aslan burcuysan, sağlık giderlerini azaltmak için özel sağlık sigortası yapmak isteyebilirsin. Kendine uygun özel sağlık sigortası paketlerini inceliyorsun.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni haftaya hazırlanırken sizi geçtiğimiz günlerde yoran, yıpratan konulara da odaklanmalısınız. Tekrarlanmaması, büyümemesi gereken konular yerine işinize, kendinize ve sorumluluğunu taşıdığınız kişilere önem vermelisiniz. Katılacağınız programlar, görüşeceğiniz kişiler üzerinde yapıcı ve iyimser bir iz bırakmaya çalışın.

4 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen yeniay sizi daha kararlı ve girişimci kılıyor. Aynı zamanda bu dönemde eve ve ailevi konulara odaklanabilirsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Motivasyonunuzun yükseldiği bugünlerde işte güvencenizi garantileyecek yeni haberler alarak daha da keyiflenebilirsiniz. Ailenizle irtibatınızı koparmamalısınız.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tam olarak eylemlerinize dalmışsınız. Tutkularınızı ortaya çıkıyor, ancak akıllı kararlar almak için çok öznelsiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün fikirler ve planlarla dolup taşabilirsiniz. Kendinize, fikirlerinize ve çabalarınıza ne kadar çok inanırsanız, o kadar güçlü olduğunuzu hissedersiniz. Bu öz inanç, güç ve bağımsızlığınızın kaynağıdır. Konfor alanınızdan birazcık bile olsa çıkıp kendinize meydan okumak tatmin edici olabilir. Bugün başkalarını ve kendinizi memnun etmeyi zorlaştırabilir! Bir tür yeniden rota değişikliği size fayda sağlayabilir, özellikle sağlık,ve alışkanlıklarla ilgili. İlişkilere odaklanılıyor ancak çelişkili bir enerji de var ve sizi neyin rahatsız ettiğini bulana kadar rahat etmek zor olabilir. Dengenin kişisel gelişiminiz ve öz bakımınız için kritik olduğunu unutmayın.

4 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinç altındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona oldukça ihtiyacınız var.

4 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kişisel gelişim, kişisel bakımınızla ilgili yeni değişimler içeren kararlar alabilirsiniz ve sosyal çevrenizle ortak hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız.

4 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>