Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Öz Eleştiri Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Duygularınızı ifade etmek isterken daha net olmanız gerekiyor. Doğru olan ne ise, onu yerine getirin.

Mesleki olarak daha iyimser düşüncelere sahipsiniz. Bakış açınızdaki değişimden en iyi şekilde yarar sağlayabilecek olmanız da önemli.

Maddi dengeleri korumaya çalışın. Fırsatları değerlendirmek için en uygun zamandasınız. Hata yapmamaya çalışmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız işe bazı müdahaleler olabilir. Özellikle ailenizden ya da akrabalarınızdan gelebilecek önerileri kabul etmekte zorlanabilir, kendi planınıza göre hareket etmekte diretebilirsiniz. Karşınızdaki insanın niyetinden emin olun; bu size ısrarcı olmanız gereken duygunun ne olduğunu daha iyi gösterecektir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjiniz yüksek olacak ve liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün olacak. İnsanlar sizin karizmanızdan etkilenecek ve size hayranlık duyacak. İş yaşamında önemli projelerde söz sahibi olabilirsiniz ve fikirlerinizin dikkate alınmasını sağlayabilirsiniz. Ancak, egonuzun kontrol altında tutmaya özen gösterin ve başkalarının da fikirlerine değer verdiğinizden emin olun. Aşk hayatında, partnerinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz ve onunla duygusal olarak daha yakınlaşabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Aslan burcuysanız, bazı arkadaşlarınızın sizi eleştirmesi, derin düşüncelere dalmanıza neden olabilir. Bugüne kadar sorunu kendinizde aramadınız belki ama artık düşünme sırası sizde! Maddi anlamda güçlü çevrelere dahil olabilirsiniz. Burada kuracağınız bağlar ilerleyen dönemlerde size avantaj sağlayacaktır.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan neler beklediğinizi, neler elde ettiğinizi görebilirsiniz. Bugün alacağınız kararlar, önceden getirdiğiniz ilişkilerin gölgesinde yetişecektir. Dolayısıyla, doğru çevrelerde bulunduğunuza ve ne istediğinize özen göstermelisiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda çaba ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlerinizle ilgili paylaşım içinde olabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegeninizde etkileşim halinde olan Aslan burcu ile beraber maddi konularda isteklerinize ulaşsanız bile istediğiniz hızda elde edemeyebilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlıklar konusunda bir şeyleri iki kere düşüneceğin bir gün olabilir bugün. Seni mutlu etmeyen veya seni öteleyen insanların niyetini sorgulaman olası. Karşındaki insanın düşüncelerini öğrenmek için iletişimde kalman daha önemli bir hale gelebilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün gömdüğünüz veya bir kenara attığınız duyguları keşfetmek için mükemmel bir konumdasınız. Gün, ilişkilerinize ve iletişiminize müdahale edebilecek gerilimler üretiyor. Birinin veya bir şeyin ruhunuzun hassas alanlarını tetiklemesi çok kolaydır. İşiniz veya sağlığınızla ilgili endişeler, ilgi alanlarınızdan ve sohbetlerden keyif almanızı engelleyebilir. Şimdi en basit etkileşimler bile yüklü görünebilir. Bunun olduğunu gözlemlerseniz, kendinizi durumdan ayırmaya çalışın ve biraz bakış açısı kazandıktan sonra o duruma geri dönün. Ayrıca çok fazla paylaşımda bulunmamaya veya bir konuyu abartmamaya da dikkat edin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı konuları kendinize göre gizleme gereği duyacaksınız. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fazla abartmayın.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklar, para konularında şanslı bir gündesiniz. Kariyer hayatınıza yükselişe geçebilecek önemli gelişmelerin başlangıcındasınız. Gününüz güzel geçsin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer izin verirseniz, romantik bir ilişkiyle sonuçlanacak bir arkadaşlığınız olacak. Bu ilişkinin sadece bir aşk macerası olduğunu düşünmeyin. Bu sizin yaşam boyu beraber olacağınız bir ilişki arkadaşı olabilir. İş yerinizde aldığınız övgüler başınızı döndürdüğü için olumsuz gelişmeleri göremiyorsunuz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranın. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Sağlığınız için düzenli spor yapın

4 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 26" R
Ay
Boğa
03° 29' 38" R
Merkür
Başak
19° 24' 09" R
Venüs
Terazi
26° 57' 23" R
Mars
Yengeç
09° 12' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 47"
Satürn
Balık
15° 05' 19"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 33"
Lilith
Terazi
09° 13' 03"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>