Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Takdir Topluyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha heyecanlı ve mutlu hissedeceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırma şansınız var. Bu etkilerden doğru yarar sağlayabildiğiniz sürece birlikteliğinizin temelini daha da sağlamlaştırabilirsiniz.

Mesleki açıdan yüksek enerji altındasınız. Yapılması gereken işleri kısa zaman içerisinde gerçekleştirme şansınız var. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmayı başaracak ve sorumluluklarınızı kısa zaman içerisinde halledeceksiniz.

Yeni maddi kazanç kapılarını aralama şansınız var. Sınırlarınızı genişletecek ve rahat nefes alacaksınız. Gelir ve gider arasındaki dengeyi koruduğunuz sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınıza hakim olmak zorlaşabilir. Fanatik ve iddialı bir duruş sergilemek çevrenizin size yaklaşmasını zorlaştırabilir. Kuralları ve olmasını istediklerinizi karıştırmamak sakinleşmenizi sağlayacaktır.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün size, eğlence ve yaratıcılık için harika bir fırsat sunacak. Kendinizi ifade etmek, sanatsal projeler üzerinde çalışmak veya sahneye çıkmak için mükemmel bir zaman olabilir. Hobilerinize ve keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırarak, ruhunuzu canlandırabilirsiniz. Eğlence ve yaratıcılıkla dolu bir gün sizin için önemlidir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinizi halletmek için önce gününüzü planlıyorsunuz. Planlı ve programlı olmak her zaman işinizi kolaylaştırıyor. İş hayatınızdaki parlak fikirleriniz yöneticilerinizin gözünden kaçmıyor. Üstlerinizle yapacağınız toplantıda alacağınız övgü dolu sözlerle sizi yüceltecek. Uzun zamandır konuşmadığını bir akrabanızla sosyal medya aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarda bıraktığınız izlenimlerin zaman zaman geri dönüşlerini alabilirsiniz. Buradan kendiniz için dersler çıkardığınızda, iyiyi daha iyi kötüyü de iyi hale getirmek için püf noktaları görebilirsiniz. İşbirlikleri,görüşmeleri ve bunlarla ilgili anlaşmalar konusunda önceki tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindehayatınızla ilgili yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlere yönlendirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcama yapmak için uygun bir gün değil.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi şartlarınızın farkında hamleler yapmanız gerekmekte. Gerçekçi olmayan hayallere destekleyici planlar olmadan kapılabilme potansiyeliniz var.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal gücünü daha da canlandırabilir, çok daha ilginç fikirler üretebilirsin. İşte bugün bu fikirleri eyleme dökme zamanı olabilir. Çevrende sürekli seni bir köşeye sıkıştırmaya çalışıyormuş gibi davrananlara inat, kendi bildiğini gerçekleştirmen gerekecek.

4 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kendinizi parlak ve enerjik hissedebilirsiniz. Karizmanız ve liderlik yetenekleriniz ön plana çıkabilir. İş veya kariyerle ilgili konularda önemli adımlar atabilir, dikkat çekici başarılar elde edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak ve fark yaratmak için harika bir fırsatınız olabilir ancak aşırı bir özgüvene kapılmadan başkalarının da fikirlerini dinlemek önemlidir. İlişkilerde, cömertlik ve anlayışla yaklaşarak sevdiklerinizle daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Aynı zamanda, kendinize zaman ayırmak ve kişisel zevklerinize odaklanmak da önemlidir. Bugün, içsel ışığınızı parlatmak ve dışarıya pozitif bir enerji yaymak için harika bir fırsatınız var.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, mantığın ağır bastığı gelişmeler ve hareketlenmeler olacak. Olaylara sağ duyulu yaklaşmayı deneyin. İlişkilerinizde oldukça tutucu davrandığınızın farkındasınız. Karşınızdakini ikna edemeyeceğiniz konularda sorumluluk almamalısınız.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Maddi gelirlerinizle ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son derece dikkatli ve kararlı olacağınız bir gün. Kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte dost davetlerine katılabilir, eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Ofiste hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı da köreltebilir. Parasal konulara yönelik istekleriniz artıyor. Uzun süredir planladığınız alışverişi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hastalığınızı görmezlikten gelmeyin.

4 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 09" R
Ay
Boğa
24° 36' 31" R
Merkür
Başak
22° 05' 11" R
Venüs
Terazi
28° 43' 02" R
Mars
Yengeç
10° 00' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 51"
Satürn
Balık
14° 58' 59"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 09"
Chiron
Koç
22° 13' 00"
Lilith
Terazi
09° 22' 39"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>