Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Rahatlıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha ciddi adımlar atmak isteyeceksiniz. Koşullar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha iyiye gitme başlayacak. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacaktır.

Yapıcı yaklaşımlar ortaya koymalı ve bu konuda ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap verme arzunuz var ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik açıdan beklentilerinizin karşılık bulacağı bir gün olabilir. İleriye dönük planlardan önce borçlanmalar, ödemeler ve bankalarla ilgili işlemlerin tamamlanmasında fayda var. İş ilişkileri ve sosyal mecralarda dikkatli olmalı, geçmişteki sorunlara karşı uyanık ve temkinli olmalısınız.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve uyumlu olmak için çaba göstermelisiniz. Karşınızdaki insanlara anlayışla yaklaşarak iletişim problemlerini çözebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuza odaklanmanız da bugün önemli olacak. Kendinize olan güveninizi artırabilir ve gelecekle ilgili planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda mantıklı kararlar vermeye çalışın.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kahvaltı yaparken işe geç kalabilirsin. Zamanı daha iyi kullanman gerecek. Yeni çocuğu olmuş Aslan burcuysan, hayatının yeni düzenini alışmakta zorluk çekebilirsin. Yakın çevrendeki kişilerin sana verdiği tavsiye bir nebze olsun içini ferahlatıyor. Her anının tadını çıkartmak istiyorsun.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emin olmadığınız için dahil olamadığınız konular hakkında kötü senaryolar üretmemelisiniz. Denemeden, şans vermeden sizi olumsuz etkileyen durumlara karşı tek çözümünüz bu konular hakkında araştırmaya, çalışmaya başlamaktır. Pes etmenin ya da keyif yapmak adı altında bunu gizlemenin bir faydası olmayacaktır.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarı için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bu sizi duygusal açıdan yorabilir. İşlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim konularında ekstra başarılı olduğunuz bir dönemdesiniz. Bir şey öğrenmek ya da herhangi bir alanda kendinizi geliştirmek konusunda verimli olabileceksiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi vurgulayın. Kadınlar duygularınızı daha derin bir anlayışla harekete geçirecek. Gayrimenkule yatırım yapın. Evinizi kişisel zevklerinizi ifade edecek şekilde düzenleyin. Kilonuza dikkat edin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi planlarınız ve hedefleriniz odak noktasında. Önümüzdeki günler yoğun ve yenilikler etrafında dönebilir. Bu taze enerji, yeni birfırsatı veya bakış açınızda bir değişim gibi kişisel hayatınızda önemli değişikliklere yol açabilir. Bu ne kadar heyecan verici görünse de daha sonra ortalık sakinleştiğinde sizi ortada bırakabilecek şeyleri zorlamaktan kaçınmak için elinizden geleni yapın. Bu, kişisel bir yeni başlangıç yapma zamanı. Hayatınızın sorumluluğunu alın! Spot ışıklarının altındasınız ve biraz belirsizlik olsa bile, sürücü koltuğunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Değişiklikler yapmak ve önümüzdeki günlerde hayatınızı istediğiniz yere yönlendirmek için daha fazla güç hissediyorsunuz. Bu size fayda sağlayacaksa, dünyayı karşılama şeklinizi değiştirebilirsiniz. Her zamankinden daha dinamiksiniz ve insanlar sizi takdir ediyor.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi destekleyen arkadaşlarınızın yardımıyla birçok organizasyon çalışmalar içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili yapacağınız planlarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Bugün hırslı yönlerinizi dengeli kullanmalısınız.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kadersel olarak vehayatınızı da etkileyebilecek ani değişimler, şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün daha fazla çalışmaya eğilimlisiniz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz,disiplininizi arttırıyor. Duygusal ilişkilerinizde isteklerinizi yeniden belirlemelisiniz. Çok gerginsiniz. Bugün konulara sabit bakmanızda yarar var.

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>