Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Temkinlisin! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha iyimser yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Detayların her açıdan önemli olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Olanaklar üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Gerçekleştirmek istediğiniz planlamalarınız doğrultusunda hareket ederken de elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Sabırlı olduğunuz takdirde sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı ifade etme şekliniz sorgulanabilir. Daha gerçekçi bir bakış açınızın olması bir suç değildir ama doğru ifadeyi bulmanızı zorlaştırabilir. Bugün sevdiklerinize olan yaklaşımlarınızı değerlendirebilir, beklentilerini dinleyebilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün işlerinizi sürdürürken sabırlı olmalı ve ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. İletişimde olduğunuz insanlarla uyumlu bir şekilde çalışmak size avantaj sağlayacaktır. Sevdiklerinizle zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek, bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Sağlık konusuna özen göstermeye devam etmelisiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen Aslan burcuysan, hiç beklemediğin birinden ortaklık teklifi alabilirsin. Karşındaki kişinin tecrübelerine çok güvensen de hızlı karar vermek istemeyeceksin. Uzun zamandır vize almak için uğraşan Aslan burcuysan, olumlu geri dönüşler alabilirsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki kişilerle görüşebilirsiniz. Sadece güzel vakit geçirmekle kalmayıp, işe, projeye veya akıma dönüştürebileceğiniz konulara da yer vermek isteyebilirsiniz. Bu konuların altyapısının ve süreçlerinin sağlam olması için hızlı olmak kadar nitelikli olmaya da özen göstermelisiniz; bunun gerekli olduğunu unutmayın.

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları geliştirmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. İşlerinizde üstlerinizle birlikte iyi işler çıkarabilirsiniz. Başarılı olmak için daha fazla çalışacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda geliştirmek istediğiniz işlerinizin üstüne gidebilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Muhteşem eserinle gurur duy. Pratik yapmak mükemmellik getirir. İlave eğitim yapmayı ve egzersizler yapmayı değerlendirebilirsin. Yeni bir projeye geçme zamanı.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık ilişkileri değerli bulabilirsiniz. Ancak, lütfen her şeyi "hak" ettiğinizi düşünmekten kaçının. Eğer bencil talepler yaparsanız insanlar sizden uzaklaşacak. Sorumluluk yüklü randevuları erteleyin ve yiyecek veya içecekte ölçüyü kaçırmayın.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişimlerinize daha fazla hassasiyet getirmeniz en iyisi, sevgili Aslan. Şimdi mali işleri, geliri ve bütçeleri gözden geçirme ihtiyacıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, daha sonra cazibesini veya ihtişamını kaybedebilecek yeni heveslere kendinizi atmaktan daha iyidir. Şimdi ve son günlerde söylenen veya başlananlar hakkında bir fikir veya ilgi değişikliği, hatta belki biraz pişmanlık olabilir. Bazı para kazanma fikirleri veya girişimleri, kontrolünüz dışındaki koşullar nedeniyle askıya alınabilir. Nitekim, bu sizi sizin için harikalar yaratan yeni şeyler yapmanın yollarını bulmaya sevk edebilir. Eski sorunlara yeni bir yönden veya bakış açısından yaklaşın.

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda güçlü olmak için daha planlı programlı hareket etmeniz gereken bir gün. Kendinizi güçlü hissetmek isteyeceksiniz fakat bunun için daha detaylı bir çalışma programına ihtiyacınız var. Risk almamanız gereken bir gün.

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para kazançlarla ilgili ani şans sizi bulabilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaptığınız işlere farklı bir vizyon getiriyorsunuz. Cesaret isteyen çalışmalarınız için gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, fikir ayrılıkları konusunda karşıt düşünceler içinde kalıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>