Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Telefonunu Yanından Ayırmıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konularında hayallere dalabilirsin bugün. Tam olarak adını koyamadığın bir hisle karşılaşabilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insana odaklanabilir ve onunla bir ilişki düşünebilirsin.

Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz. Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir.

Maddi konularda neler yapabileceğini dikkatle düşünmeli ve parasal olarak güzel stratejiler üretmelisin. Bunun farkındasın. İşte bugün bunları gerçekleştirecek enerjiye de sahip olacaksın. Karamsar olmamak sana daha iyi gelecek.

Yorgunluklara karşı önlem alman gereken bir gün. Kaslarını dinlendirmek ve bol bol su tüketmek ağrılara karşı dikkatli olmanı sağlayabilir. Vücudunu fazla yormadan, dikkatli bir şekilde hareket etmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin insanlarla ortak kararlar almak isteyeceğin bir gün olacak. Özellikleve kariyer konularında arkadaşlarına güvenerek hareket etmek isteyeceksin. Sevdiklerinden destek alacağın bir gün olabilir senin için.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün diğerlerine çok fazla güvenmemeye çalışın. İşleri kendi başınıza halletmeniz daha iyi olacak. Bazı işleri çevrenizdeki insanlara devretmeyi düşünebilirsiniz ancak bugün onların dalgın ve motivasyonsuz olması mümkün. An itibariyla işlerle tek başınıza baş etmeye çalışın ve kendinize ekstra zaman verin. Her şeyin ellerinizden geçtiğini bilmenin memnuniyetini duyacaksınız.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile aranda olan sevgi bağı bütün işler için sana güç sağlıyor. Ailene ve yaşadığın eve bugün farklı bir değer verebilirsin. Çevrenle iletişiminin hızlı aktığı bir gündesin. Telefonunu yanından hiç ayırmak istemeyeceksin, çünkü bugün bayramın ilk günü. Duygusal olarak bağlı olduğun kişilerin hayatlarına fazla müdahil olman tepki çekecek.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal tatminlerinizin yönü değişebilir. Kendi duygularınızı fark etmek başkalarının duygularına yanıt vermenizi de kolaylaştıracaktır. Güvenmekle ilgili tereddütlerinizi ortadan kaldıracak gelişmeler yaşanabilir.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar çıkabilir. Siz olayları idrak etmeye başlayabilirsiniz. Bu durumları kabul etmek sizi olgunlaştırabilir. İş hayatındaki çalışmalarınızı tamamlamak için mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık kişiliğinizden memnunsunuz. özellikle eğer sizi kısıtlıyorsa, geçmişten kendinizi ayırmak isteyebilirsiniz. Eğer siz yirmi sekiz civarında iseniz, kendinizi bir yetişkin olarak görün. Eğer elli altı civarında iseniz, benzersiz ihtiyaçlarını karşıladığınızdan emin olun.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Var olan şartlarını gözden geçirerek hareket etmen daha mantıklı kararlar almanı sağlayabilir. Bunları yaparken alçak gönüllülükten kaçınmamalısın ayrıca. Kendini dev aynasında görerek farklı fırsatlar kovalamak, elindeki bulgurdan olmana sebep olabilir.

28 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün erken saatlerde hedeflerinize giden basit bir yol izlemekte zorlanabilirsiniz. Bununla birlikte, gün ilerledikçe sorumluluklarınızı kabul etmenize yardımcı olur ve bunları yerine getirdikçe gelen başarı duygusunun tadını çıkarabilirsiniz. Hayatınıza canlandırıcı netlik getirebilir, her yerde baskıyı azaltabilir. Öğrenme, yaratıcı veya zihinsel görevler için harcadığınız ekstra çaba, ileride ödüller getirebilir. Bugünün geçişleri, sizin için neyin gerçekten değerli olduğunu görmeniz için sizi daha iyi bir konuma getiriyor. İş sezgisi yükselir ve iyi birplanı oluşturabilirsiniz.Harika bir fikir bulun veya geliştirin. Son zamanlarda elde ettiğiniz başarılardan, yaptığınız veya yapmak istediğinizişten oldukça memnun olabilirsiniz.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Asıl zor olan konunun, iki kişinin bir araya gelebilmesini sağlayacak yeterli koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı tavizkar tutumlar içinde bulunuyorsunuz ve bu da his dengelerinizi alt-üst ediyor. Kararlılık içinde olun.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Tatil, aşk, çocuklarla ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor olacak. Gününüz şahane geçsin.

28 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ifade edecek işlerde göstermekten yanasınız. Olayların bazı gelişimleri sizin için farklı bir anlam oluşturacak. Aşkta sağlam ve kalıcı duygularınızı, partnerinizle konuşmanın zamanı geldi. Ortak fikirlerinin üretilmesi için, gerekli şartlara sahipsiniz. Sadece zorlanmalara gelemiyor ve kendinize zaman tanıyorsunuz.

28 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 07" R
Ay
İkizler
07° 37' 31" R
Merkür
Başak
23° 47' 38" R
Venüs
Terazi
29° 50' 15" R
Mars
Yengeç
10° 31' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 46"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>