Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Huzuru Kucaklıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle güzel vakitler geçirmek ve aranızdaki sıkıntılara çözümler bulmak sizi çok daha iyi hissettirecek. Aşk ve ilişkiler konusunda attığınız adımlara daha dikkat edeceğiniz bir gün.

İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor.

Bugün etrafında parasal konularda güzel kazançlar sağlamak için fırsatlar bulabilirsin. Ancak atak olmalı ve bu fırsatların peşine düşmelisin. Ekmeğinin peşine kendin düşmen gerekecek.

Sağlığını daha iyi bir hale getirmek için vücudunun isteklerine öncelik vermen gerekebilir. Nelere ihtiyacın olduğunu kestirmek ve ona göre hareket etmek enerji seviyeni artıracak. Bugün kendine karşı nazik olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişi ile aranda bazı gerginlikler olabilir bugün. Kaçışı olmayan durumlarla sınanabilirsin. Ancak meseleleri kenarda bırakmak yerine bunlarla yüzleşmek sana çok daha iyi bir enerji sağlayacak.

27 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün olayları her zamankinden daha kapsamlı bir şekilde değerlendirmeniz gereken bir gün olacak. Kimse liderlik etmeye istekli olmadığında kişilikler çatışabilir. Beklenmedik olaylar günün akışını önemli ölçüde değiştirebilir, bu nedenle işler planladığınız gibi gitmezse üzülmeyin.

27 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için sessiz sakin geçiyor. Bu boş zamanı sana huzur veren müzikler dinleyerek geçirmek istiyorsun. Ancak aklına takılan bazı sorunları düşünmeyi bırakmalısın. Yakın bir dostunla uzunca mesajlaşabilirsin. Bu seni mutlu ediyor. Uzun süreli ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin anlayışlı tavırları ona karşı olan sevgini başka bir seviyeye çıkartıyor.

27 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassasiyetiniz bazı duyguları kaçırmanıza neden olabilir. Sadece kendinizi değil, karşınızdaki insanın beklentilerini de önemsemelisiniz. Bu farkındalık ilişkinize tutunmanızı kolaylaştıracaktır.  

27 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizihayatınızdaki sorumluluklarınız oluşturabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte uğraştığınız işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Çaba göstermeniz gereken konularda üstelerinizden destek alabilirsiniz. Göz önünde olmak size zarar verebilir. İkili ilişkilerinizde sonlanmalar olabilir. Tartışmalar sizi zorlayabilir.

27 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temkinli olduğunuz ve ayaklarınızın yere daha sağlam bastığı bir dönemdesiniz. Daha verimli olan bu haliniz sizinle birlikte çalışan kişilerin de dikkatini çekecek.

27 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla konuşmak seni kolaylıkla sıkabilir. Hatta kolay sinirlenip kırıcı tepkiler verebilirsin. İnsanlarla kısa ve öz bir şekilde konuşmak günü sakin bitirmene yardımcı olabilir. Daha özenli olmalısın.

27 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, kalıcı olmadıkça ve öncesinde insanlara zaman vermedikçe sorunlu alanları çok fazla irdelememek daha iyidir. Özellikle iletişim ve ulaşım söz konusu olduğunda gün, aceleci hareketleri ve kısa yolları kullanmayı teşvik ediyor gibi görünebilir ancak sabırsız sözler ve davranışlar, eğer kalpten gelmiyorsa, pişmanlık yaratabilir. Her şeyin altında, yalnızca bir etiketten veya kısıtlayıcı durumdan kurtulmaya çalışıyor olabilirsiniz ve öyleyse, bunu dikkatli bir şekilde yapmaya çalışın. Sonuçlara veya eylemlere çok hızlı atlama eğilimine rağmen, iş, sağlık, rutinler ve günlük olaylarla ilgili sorunlara bazı uygulanabilir çözümler bulabilirsiniz.

27 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yoğun bir duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Zaman değerlerinizi iyi kullanmalısınız. Özellikle duygusal dengelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

27 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

27 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok önemli yeteneklere sahipsiniz ancak bunları ortaya çıkarmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Çekingenliği ve korkuyu bir kenara bırakın. Kendinize güvenin ve yola çıkın. Siz kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, kimse sizi kandıramayacaktır.

27 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda geniş hayalleriniz var. Bugün, bir çok problemin çözümünü aynı anda incelemek zorunda kalacaksınız. Çevrenizde iyi niyetli dostlarınızın size sağlayacağı destek memnun edici bir şekilde seyredecek. Sonuçlardan memnun kalacağınızı bir performans sizi bekliyor. Kendinizle ilgili yeni keşiflerde bulunabilirsiniz.

27 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 22" R
Ay
İkizler
07° 41' 00" R
Merkür
Başak
23° 48' 06" R
Venüs
Terazi
29° 50' 34" R
Mars
Yengeç
10° 31' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 58"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 38"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 47"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>