Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusal Anlamda Toparlanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile daha fazla konuşman gerekecek. İkiniz de bazı şeyleri içinize atıyor olabilirsiniz. Bazı konuları konuşmak sizin için daha yapıcı bir enerji oluşturabilir bugün. O yüzden sıkıntılarınızı birbirinizden saklamamalısınız.

Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor.

Bugün maddi konularda kendi fikirlerine değer vermeli ve etrafındaki insanlarla arana bir sınır çekmelisin. İstemediğin şeylere para ayırmak yerine kendi bütçeni kendi isteklerine göre ayarlaman daha doğru olacak.

Stres ve gerginliklerin kaslarını yormaması için daha fazla esneme hareketleri yapabilirsin. Gün içerisinde vücudunda biriken negatifliği atmak için daha fazla egzersize yönelmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında farklı örnekler göreceksin, her konu ile alakalı. Eğer bir konuda net bir kararın veya fikrin varsa bunları değiştirmene sebep olacak ve olaylara farklı bakış açılarıyla yaklaşmanı sağlayacak durumlarla karşılaşabilirsin.

25 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün içsel huzurunuzu ve dengeyi bulmak için zaman ayırmanız önemlidir. Ruhsal uygulamalar, sanatsal etkinlikler veya doğa ile temas gibi aktiviteler size iyi gelebilir. Aynı zamanda, kişisel ilişkilerinizde daha fazla empati ve anlayış göstermek önemlidir. Sevdiklerinizle derin bağlar kurmak ve duygusal destek almak size huzur verebilir.

25 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltı ile başlıyorsun. Kahvaltı senin zihnini canlı tutuyor ve mantıklı kararlar verebiliyorsun. Biten bir ilişkin varsa, bu ilişkinin ardından duygusal olarak toparlandığını hissedebilirsin. Kendini hobilerine veriyorsun. Bu sayeden aklın bir nebzede olsa dağılıyor. Hobilerin ile kendini bedensel olarak fazla yorabilirsin. Eklem ağrılarına dikkat etmelisin.

25 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik ya dagereği bir ortam değişikliği yapmanız gerekebilir. Tercihlerinizi yaparken bu değişimin gereklerini de dikkate almalısınız. Aile içindeki sorunların çözümü üzerinizdeki baskıyı azaltacaktır.

25 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konu ya da hassasiyet nedeniyle kendinizi aşırı bağlı hissedebilirsiniz. Duygusal alanda daha derin düşünmeye ihtiyacınız olabilir.

25 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları hakkındaki düşünceleriniz zihninizi meşgul ederken kendinize haksızlık yapabilirsiniz. Size uzak gelen hedeflerin büyüsüne kapılabilirsiniz.

25 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dengeli hayat için yapman gereken şey yapabileceklerini gözden geçirip günü en optimal hale getirmek. Bu konu başta kafa karıştırıcı olabilir ancak neyin senin için iyi neyin kötü olduğunu biliyorsun. O yüzden bir şeyleri tartabilirsin bugün.

25 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın en gerçek belki de tek kuralı kendinize karşı dürüst olmaktır. Üstesinden geldiğiniz tüm engellerin ve karşılaşmış olabileceğiniz tüm zorlukların sizi büyümenize ve gelişmenize yardımcı olan bu farkındalık noktasına getirdiğini fark ediyor olabilirsiniz. Olaylara karşı geniş mercekli bakış açınız, size diğerlerinin üzerinde bir avantaj sağlayan şeydir. Daha derin maneviyat duygunuz sizi olgunlaştırıyor ve nihayetinde her şeyin yolunda gittiğini hatırlamanıza yardımcı oluyor olabilir.

25 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Kazançlarınızla ilgili, sınırlarınızı genişletme isteğinizi, çevre koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

25 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

25 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Seyahat, eğitim konusunda şans sizinle olacak. Evinizle, ailenizle ilgili kararsızlıklar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı tavrınızı her konuya yansıtabiliyorsunuz. Bugün ailenizin dışında da işlerle uğraşmanızda fayda var. Özellikle katılacağınız toplantılarda aykırı düşünce içinde olanların sayısı bir hayli fazla ve herkese gereken cevabı vereceksiniz. Çevrenizde sizi destekleyen dostlarınızın az oluşu, işlerinizin gecikmesine neden oluyor.

25 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 27' 59" R
Ay
İkizler
08° 04' 16" R
Merkür
Başak
23° 51' 12" R
Venüs
Terazi
29° 52' 36" R
Mars
Yengeç
10° 32' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 58"
Satürn
Balık
14° 54' 51"
Uranüs
Boğa
27° 04' 04"
Neptün
Balık
28° 27' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 38"
Chiron
Koç
22° 10' 39"
Lilith
Terazi
09° 28' 58"
True Node
Koç
06° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>