Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özel Olduğunu Hissediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Sosyal ortamlara girmek, sevdiğin kişi ile baş başa vakit geçirmekten daha cazip gelebilir bugün. İkinizi de mutlu edecek güzel ortamlara girmeniz ikinizi de iyi hissettirecek. Bugün sosyalleşmek için iyi bir gün.

İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici bilgiler alacak, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandıracaksınız. Bugünlerde hırslı karakterlerle, ilişkilere dikkat !

Hedeflerini gözden geçirmek ve yeni bir adım atmadan önce maddi konularda yeni bir strateji belirlemek için iyi bir gündesin. Bugün durup düşünme zamanı. Büyük masraflara girmeden önce iki kez düşünmelisin.

Bugün bol bol su tüketmeli ve yediklerine dikkat etmelisin. Vücuduna giren her gıdanın içeriğini bilmen sindirim sistemini yormadan, sağlığına iyi gelecek şeyleri seçmende faydalı olacak. Bol bol su tüketerek vücudunda biriken toksinleri de atabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün düşüncelerin net olacak. Ne yapman gerektiğini bileceksin. Ancak yine de eyleme geçmen biraz zor olacak. Kendini bazı sorumluluklarını yerine getirmen için zorlaman gerekebilir. O yüzden dikkatli adımlar atmalısın bugün.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün her zamankindne daha duygusal bir şekilde güne başlıyorsunuz. Özellikle rüyalarınıza dikkat edin ve tekrarlayan rüyalarınızı bir kenara not etmeye özen gösterin. Bu belirli alanı incelerken kendiniz hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünü hiç kimseyle paylaşmak niyetinde değilsin. Bugün isteklerinin ön planda olmasını sağlıyorsun. Bugün kazançlarına ek birfırsatı alabilirsin. Çevrenden ilgi dolu sözler duyabilirsin. Eğer göz önünde bir işin varsa, bu konuda dikkatleri topluyorsun. Yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönün ortaya çıkaracaksın.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkınıza düşeni kim ve ne için paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. Kendi öncelikleriniz ve ihtiyaçlarınızdan kısmak her zaman iyi bir fikir olmayabilir. Bunun bir bencillik olduğunu düşünmek sizi ileriye taşımayacaktır.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplar içinde olacağınız bir gündesiniz. Gelecek ümitlerinizi gerçekleştirmek için rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerle ilgili riske girebilirsiniz. Gün içinde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü duygusal konularda yaşanan olumlu gelişmelerle yeniden hayatın keyfine vardığınız güzel ve keyifli bir güne işaret etmekte. Yaşadığınız güzel gelişmelere başkalarının müdahil olmasına izin vermeden duygularınızı içinizde yaşamaya özen gösterin. Bu konuda geçmişte yaşadığınız acı deneyimleri unutmadan hareket etmeniz faydanıza olacaktır. İş hayatınızda ise resmi evraklarla ilgili her şeyi okuduğunuzdan emin olmalı ve sizin kontrolünüzden geçmeden hiçbir şeyin altına imza atmayın. Gözünüzden kaçan ufak bir ayrıntı finansal problemler yaşamanıza sebep olabilir.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaybettiğin eşyaları bulabilirsin bugün. Eğer bir süredir bir eşyanın geri geleceğinden vazgeçtiysen bu düşünceni değiştirecek sürprizlerle karşılaşabilirsin. Kayıp eşyaları bulma şansın artabilir bugün.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haksız yere bir duruma veya kişiye bağlı kalmış hissediyorsanız, işleri hafifletmeye başlamak için daha taze bir nefes almayı bekleyin. Evren gizemli yollarla çalışır, mucizevi çözümler oluşmasına izin verir. Sezginiz aracılığıyla istemler ve rehberlik alacaksınız. Kaba güç kullanarak işleri daha da zorlaştırmayın, bunun yerine doğuştan gelen bilgeliğinizin bu durumda diğer her şeyi geçersiz kılmasına izin verin. Her şeyi aynı anda yapmamaya çalışın. Sosyal hayatınız hareketleniyor ve her şeye yetişme telaşı, normalyükünüze eklenince sizi bunaltabilir. Sorumluluklarınıza öncelik verin, daha sonra eğlencenin keyfini sürebilirsiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Yaşantınızla ilgili değişime hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecektir. Yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Potansiyeliniz ve realite arasında çatışmalar ortaya çıkıyor. Siz sizden beklenilen şeylere karşı isyan edebilirsiniz. Karar vermeden önce uzun süre ve ayrıntılı düşünün. Eğer temelleri gözardı ederseniz zararlı çıkan siz olursunuz. Taahhütlerinizi yeniden gözden geçirin. Sağlığınızı koruyun.

10 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, daha da başarılı oluyorsunuz. Bugün Ay size farklı duygular sunuyor. Geçmişinizdeki olayları geride bırakmanın tadını duymak istiyor, teslimiyetçiliği tercih ediyorsunuz.

10 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 05' 31" R
Ay
İkizler
16° 53' 50" R
Merkür
Başak
25° 02' 16" R
Venüs
Akrep
00° 39' 18" R
Mars
Yengeç
10° 53' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 58"
Satürn
Balık
14° 52' 05"
Uranüs
Boğa
27° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 26' 32"
Plüton
Oğlak
29° 43' 18"
Chiron
Koç
22° 09' 03"
Lilith
Terazi
09° 33' 13"
True Node
Koç
06° 39' 13"
Son Güncelleme : 23/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>