Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sentezleme Yeteneğin Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Aranızdaki şakalaşmalara dikkat etmeli ve birbirinize kullandığınız kelimeleri dikkatle seçmelisiniz. Karşındaki insanın kafasını karıştırabilirsin bugün.

Son günlerdeyerinizde hoşunuza gitmeyen bir konunun sonuçlarından en çok siz yarar göreceksiniz. Böyle olacağını bilseydiniz bu konunun en büyük destekçisi sizi olacaktınız.

Bugün kendini işine vermen daha iyi olacak senin için. Üretken olmak ve kafanıve parasal konulara yormak daha güzel kazançlar elde etmeni sağlayabilir. O yüzden öncelik verdiğin konuları dikkatle seçmelisin bugün.

Bugün sağlığına öncelik vermelisin. Herkesin yediği yemekleri yemek yerine kendine iyi geleceğini bildiğin gıdalar tüketmek sana daha iyi bir enerji katabilir. Başkalarının standartlarına göre yaşamamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mantık ve hisler birbirine girebilir biraz. Etrafındaki insanlarla mantık çerçevesinde konuşurken onların duygularını gözardı edebilirsin. Bu konulara özen göstermek ve karşı tarafın ne düşündüğünden çok ne hissettiğine odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kelimelerinize dikkat edin, çünkü eğer düşüncenizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken buyurucu bir hal takınırsanız kendinizi birden bire kaynar suyun içinde bulabilirsiniz. Zihinsel açıdan bugün büyük bir güce sahipsiniz ancak bu gücü iletişime geçtiğiniz insanlara saldırmak için kullanmamaya dikkat edin. Üstlerinizden ya da tanıdıklarınızdan biri zihinsel bir yolculuğa çıkıp sizi sinir edebilir. Onların sizin mental kapasitenizi küçümsemesine izin vermeyin. Bir şeyler bildiğinizi onlara gösterin.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün itibariyle Mars, karşıt burcunda konumlanıyor. Sana karşı top yekûn konuşanları fark edeceksin. Kendini art niyetli insanlardan korumak adına iletişiminin performansını biraz düşürebilirsin. Bir süre gözlemci olmak istiyorsun. Gözlemciliğine bağlı olarak olayları sentezleme yeteneğin artabilir. Bugün mutlaka hobilerin ile ilgilenmelisin yeteneklerinin ağırlaştığını hissediyorsun. İlişkisi olan bir Balık burcuysan ilişkin için yanlış bir karar alabilirsin.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan bir şeyler istemek yerine bu istekler için çalışmanız gereken bir gün olabilir. Sosyal bir çevrede var olmanız, keyif almak istemeniz buna engel olmayacaktır. Bu düşüncelerle kendinizi sınırlandırdığınız konularda önemli farkındalıklar yakalayabilir ve artık gerçekleri konuşmaya başlayabilirsiniz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz yeni haberler alabilirsiniz. Hiçbir konuda kendinizi baskı altına sokmak istemeyeceğiniz bir gün olacak sizin için.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcılığına daha fazla güvenmek isteyebilirsin. Karşılaşacağın sorunlara çözüm ararken yaratıcı yollara başvurmak işini kolaylaştırabilir. Kendini geliştirme fırsatı bulmak genel olarak daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha sıra dışı fikirlerinizi ifade etmekten özellikle zevk alabilirsiniz. Her zamanki rutininizden bir mola vermek zihinsel olarak canlandırıcı olabilir. Yeni şeyler öğrenmek özellikle tatmin edici olabilir. Hareket ve çeşitlilik ihtiyacınızı karşılamak için yaratıcı yollar arıyor olabilirsiniz. Şimdi merakınızı uyandıran ve yeni bir şeyler öğrenme motivasyonunuzu ateşleyen güzel bir çağrı alabilirsiniz. Ayrıca, bugün başkalarının içindeki en iyiyi ortaya çıkarma konusunda özellikle iyi olabilirsiniz. Deneyimlerinizi çeşitlendirmek veya yeni fikirler veya etkinliklerle deneyler yapmak güçlü bir şekilde sonuç verebilir. Gün sizi yorumlaması kolay olmayan bir enerjiyle doldurabilir ancak bugün enerji doğal olarak akar ve salınır.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık burcu, başarılacak çok şey var. Detaylı plan yap, bir dilek tut. Yeni ve olumlu bir duygusal tecrübe yaşayabilirsin. Tatmin edici romantik ilişkiler. Eşitlik ve adalet için savaş veriyorsun.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmek için, gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 17" R
Ay
İkizler
05° 16' 56" R
Merkür
Başak
23° 29' 00" R
Venüs
Terazi
29° 38' 01" R
Mars
Yengeç
10° 25' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 42"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 39"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>