Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Herkesi memnun etmen imkansız. Duygularını dile getirsen bile karşı tarafın daha talepkâr olabileceği bir gündesin. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişiye aşkını sözlerle değil hareketlerinle ifade etmen gerekecek.

İşlerinizin eski tadında olmayışı geçici bir durum. Ne kadar çabalasanız da bu olumsuz süreyi belirleyemiyorsunuz. Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerin yanında, özel bazı hatalar da olabiliyor.

Bazı hedeflerin hiç ulaşılamazmış gibi gelebilir bugün. Ancak elini taşın altına koyacağın ve emeklerini arttıracağın bir gündesin. Bugün nelere ulaşacağını sen bile kestiremeyeceksin.

Negatif duyguların bir çıkış noktası olduğunu kendine hatırlatman gerekecek. Bu kötü duyguların zihinsel olarak kötü bir noktadan geliyor olması mümkün. O yüzden zihnini boşaltmak için kendine zaman tanımalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin bir arkadaşın ile vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Bazı şeyleri paylaşmak ve sıkıntılarına destek bulmak seni güçsüz değil aksine çok daha kuvvetli bir insan yapacak. O yüzden sıkıntılarını paylaşmaktan çekinmemelisin.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeyi başaracaksınız. Evde dinlemek ya da kendinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Bu yalnızlık eylemi kendinizle alakalı olarak gizlenen bazı durumları yeniden yorumlanıza yardımcı olacak. “Hayır” demeden önce durumları kapsamlı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arada kaldığın bir ruh haline bürünebilirsin. Hangi seçeneğin senin için daha doğru olduğunu düşünmek kafanı da karıştırabilir. Elindeki işi bitirme konusunda azimlisin. Günün sonunda unuttuğun bir etkinlik haberi, akşam için acilen hazırlanmana vesile olabilir. Kırgınlık yaşadığın biriyle gün içinde problemlerine dair iyi niyetli olmaya çalışacaksın. Bazı işlerin gecikmesi hayal kırıklığı yaşamana neden olabilir.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularda haklılığınızı ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Gereksiz bir ısrar yerine gerçek nedenlerle ilerlemeyi, gerçekten bir hatanızın olup olmadığını anlamalısınız. Sonrasında pişman olmamak adına kuracağınız stratejilerin nereye varacağını iyi hesaplayın.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalmayan özen gösterin.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişi bitirmek verimli sonuçlar doğuracak. Yeni bir hayata adım atmak için göstereceğiniz çabaya karşılık alabileceksiniz. Gelecek planlarınız ön plana geçebilir.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğun durumu daha net görmen gerekecek bugün. Bazı şeylere gereksiz bir Pollyanna'cılık ile bakıyor olabilirsin çünkü. Gerçekçi kalmak önem kazanacak. Bazı konuları şansa ve kadere bırakmamalısın.

11 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geriye dönüp nereden başladığınıza bakın ve bugün bulunduğunuz yerle son derece gurur duyacaksınız. İleriye doğru yeni bir yolculuğa karar vermeden önce bir dakikanızı ayırın ve şimdiye dek edindiğiniz her şeyin kokusunu içinize çekin. Önsezileriniz doğru, o yüzden hayalinizi yaşıyormuş gibi hissettiğiniz her an kendinizi çimdiklemeyi bırakın. Size şans eseri geldiğini hissetseniz bile, aslında her şeyi yarattığınız sağlam temel üzerine inşa ettiniz. Hiçbir şey tesadüf değildir ve her şey ilahi bir şekilde zamanlanmıştır. Bu yüzden sürece güvenin. Her şeyin bir zamanı var ve gittikçe yaklaşıyor!

11 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Muazzam bir sevgi birikimine sahipsiniz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi kristalleştirmeyi öğrendiniz ve yakınlarınıza da öğretiyorsunuz.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İletişim, eğitim, seyahatlerde sorunlar gerçekleşebilir. Trafikte dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Harika bir gün dilerim.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sınamaktan yorulmuyor ve sürekli bir yenilik peşinde koşuyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ispat etmek için farklı göstergelere ihtiyacınız var. Aracı olarak kullanacağınız kişilerin size faydadan çok, zararı dokunabilir. Görüştüğünüz insanların size sağlayacağı avantajları önemsemelisiniz.

11 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 05' 31" R
Ay
İkizler
16° 53' 50" R
Merkür
Başak
25° 02' 16" R
Venüs
Akrep
00° 39' 18" R
Mars
Yengeç
10° 53' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 58"
Satürn
Balık
14° 52' 05"
Uranüs
Boğa
27° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 26' 32"
Plüton
Oğlak
29° 43' 18"
Chiron
Koç
22° 09' 03"
Lilith
Terazi
09° 33' 13"
True Node
Koç
06° 39' 13"
Son Güncelleme : 23/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>